PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479830}

Punkt krytyczny

Flashpoint
2008 - 2012
7,6 2,8 tys. ocen
7,6 10 1 2846
Punkt krytyczny
powrót do forum serialu Punkt krytyczny

I jak ? :)

ocenił(a) serial na 9

Cześć :>
I jak tam po obejrzeniu 3 serii ? Na szczęście miałem przyjemność przez przypadek obejrzeć 1 odcinek na tvn7 i tak jestem od 1,5 miesiąca z flashpointem. Stwierdziłem na początku, że może być nudno, pierwsza seria taka sobie, ale było fajnie ;) Po 3 < jutro zaczyna się 4 seria > jestem pewien, że ten serial jest genialny. Może nie ma strzelanin, ale ma jedno: klimat. Z każdym bohaterem można się zżyć, a akcja też mnie zadowala. Z niecierpliwością czekam na czwarty sezon, jest ktoś jeszcze, kto po męczącym dniu siada przed telewizorkiem i odpręża się ze swoimi bohaterami ? :D
< ciekawe co będzie z Eddem .... >

Hastia

Oczywiście, że ja ;] Sam się zastanawiam co z nim będzie. Tak czy owak serial wciągający.

TWISTER_STORM

Może mało fajerwerków jak na jednostkę Taktyczną ale jakoś mnie wciągnął - chyba dzięki ciekawym bohaterom - Ed i Wardie to mocne filary ekipy. Fajny szpej na ekranie to tez wypada na plus, może brakuje mi troche samochodu opancerzonego ekipy ale to detal.
Jestem trochę opóźniony robię dopiero drugi sezon ale szybko nadrabiam

ocenił(a) serial na 9
Sonny_Crockett

wszystko rozkręca się od 3 sezonu moim zdaniem :D
Samochód opancerzony ? To jednostka szybkiego reagowania, a nie ludzie do pacyfikacji czy walki. Radze Ci nadrobić szybko i od poniedziałku usiąść do 3 odcinka o godz. 18 na tvn7 czwartej serii. Zawsze na tv jakoś lepiej niż na kompie ;p

Hastia

Mnie również to bardzo wciągnęło . Mogli by zrobić jeszcze kila sezonów, niedługo się sezon IV skończy i będą nudy :<
Pozdrawiam .

mmazur10

Mogliby. A wóz pancerny przydaje się nawet w jednostkach taktycznych - choćby podczas podejścia do budynku. Tak czy inaczej zbliżam się do trzeciego sezonu.

mmazur10

No szkoda że 5 sezon to już ostatni. Ale zaczął się całkiem fajnie, więc będzie ostatni ale może najlepszy :)

mar1235

Skąd wiesz ze 5 sezon będzie ostatnim ? :<

mmazur10

Choćby na wikipedii, ale angielskiej. Jest napisane, że producenci ogłosili że piąty sezon będzie ostatni. Niestety :(

mar1235

Na jakim kanale oglądasz 5 sezon ?

emiliska

Na kinomaniaku

Hastia

Moja refleksja.
Jaka ta kanadyjska policja, dzielna, prawa, precyzyjna i skuteczna.

Do czasu, gdy po lotnisku biega Polak ze zszywaczem w ręku. Wtedy kilku rosłych chłopów robi w gacie ze strachu, a murzyn zamiast negocjować, sprawdza długość działania baterii w paralizatorze.

ocenił(a) serial na 8
Piramidoglowy

Nie widzę związku.

pawlodar_10

To niedobrze.

ocenił(a) serial na 9
Piramidoglowy

Piramidoglowy nie podoba się serial, to wynocha.
To dobra produkcja, szkoda, że dzis skonczyl sie sezon4 na tvn7 ... ah żal patrzeć na ostatni sezon 5, nie wytrzymam rozłąki ;/ Eddie,Julce... Spike, Parker ... Ta ekipa sprawiła, że codziennie siedziałem wryty przed tv ...

Hastia

Zaraz by mnie wyganiali, gdy tylko dzielę się refleksją. ;-)

Serial jest dobry. Przyjemnie się ogląda.

ocenił(a) serial na 8
Piramidoglowy

Niedobrze, że nie widzę związku między fikcją z serialu i rzeczywistością?