PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479830}

Punkt krytyczny

Flashpoint
2008 - 2012
7,6 2,8 tys. ocen
7,6 10 1 2846
Punkt krytyczny
powrót do forum serialu Punkt krytyczny

skad taka ocena ??? chyba ludzie ktorzy wystawili mu taka note w zyciu nie widizeli dobrego serialu/filmu!po pierwszym odcinku juz mialem ocene 1/10,ale dalem jeszcze szanse i zobaczylem 2 odcinek...traqgedia...szkoda jedynie fajnych aktorów!!to jest serial o popieraniu gejów!kilka przykladow,ze serial jest do bani :
1.w drugim odciunku jak Wolf obmywa brudna od krwi zakladnicze,skad nagle w reku ma "Gazik i wode"...smieszne
2.drugi odcinek...jak dziadek mówi cos o swoim męzu...w pierwszym odciunku policjanic tylko gadaja jak geje!
3. drugi odcinek para w szafie ,laska "nieznam Cie nie bede sikac przy Tobie",a w pierwszym odciunku uprawiali sex w tej szafie...
No i ten mlody przy laptopie totalna porażka...

Wiem ze wielu z ws sie nie zgodzi z moja opinią ale jak dla mnie ten film jest beznadziejny...

ascorp

dodam jeszcze ,jak ktos szuka prawdziwych seriali to polecam seriale produkcji HBO ,dla mnie nr1 jest Soprano i Rzym !!!aha i nieogladam M jak milosc itp...:) pozdrawiam

ascorp

Ta Tragedia jest lepsza niż 95 % polskich seriali

ocenił(a) serial na 9
ascorp

nie ma to jak sensowne argumenty ;) przeczytaj to co napisałeś! przecież to się kupy nie trzyma.

"1.w drugim odciunku jak Wolf obmywa brudna od krwi zakladnicze,skad nagle w reku ma "Gazik i wode"...smieszne"

Człowieku, ty na podstawie jakiś nierzucających się w oczy się błędów tworzysz idiotyczne argumenty. Nie mogłeś znaleźć innych??