ok dzieki za info.....dobra a to jest kanal telewizyjny.....i czy jest dostepny na cyfrowym polsacie ....lub jakims innym dekoderze...pozdrawiam
ok dzieki za info.....dobra a to sa kanaly telewizyjne ......i czy sa dostepne na cyfrowym polsacie ....lub jakims innym dekoderze...pozdrawiam
France 2 - tylko Cyfra+,
13th street - też chyba tylko Cyfra+,
TVN7 - serial był do niedawna nadawany, słyszałem, że mają pokazać wkrótce 4 sezon. Ten kanał znajdziesz chyba na każdej platformie
dzieki.......ja tylko mam cyfrowy polsat ....tyle to sie da wytrzymac,zawsze jest jeszcze internet i tam mozna obejrzec......pozdrawiam
no wlasnie o internecie chcialem Ci napsiac. Zalezy Ci na polskim lektorze czy moglby byc oryginal (angielski) + polskie napisy? jak cos odezwij sie, maila znajdziesz na http://www.filmweb.pl/serial/Terapia-2008-465138/discussion/gdzie+ogl%C4%85da%C4 %87,1757181
ja w czoraj wlasnie obejrzalam na necie 4 sezon i czekam na 5 bo ma byc prawdo podobnie.....dzieki za info ,a mi to wszystko obojetnie czy po polsku czy po angielsku,bo tak mieszkam w angli.wiec troszke sie pod ucze angielskiego.....:):):):):)
W tej chwili cały czwarty sezon jest dostępny od razu w VOD telewizji N (nseriale), ostatnio zacząłem oglądać i nieźle mnie wciągnęło. Polecam obejrzeć kilka pierwszych odcinków i samemu ocenić.
W oczekiwaniu na piąty sezon na pewno warto sobie odświeżyć wcześniejsze odcinki.
Serial właściwie trzyma dobry poziom, choć oczywiście kilka słabszych odcinków na pewno można znaleźć. Obsada jest dobrana całkiem nieźle.
Fajnie że dziś większość odcinków jest już dostępna, lubie oglądać jeden za drugim, nie nawidzę czekania na emisję kolejnego w TV
z tego co wiem to (18 października 2012: s5e1 Broken Peace (zaplanowane:13)) na necie mozna bedzie ogladac 5 sezon ,nie moge sie doczekac
Niestety nie ma dostępu do szybkiego Internetu, dlatego skorzystałem z dostępu do nSeriali. Nie jest to drogie, a bardzo komfortowe, włączasz i masz.