PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750211}
7,7 5,6 tys. ocen
7,7 10 1 5564
Queen of the South
powrót do forum serialu Queen of the South

mam wrazenie

użytkownik usunięty

ze pierwszy sezon byl bardziej profesjonalny i logiczny. W drugim wszystko jest potwornie naciągane, tunel i odleglosci z nim powiazane, drzwi i smietnik ktory je trzyma, w czas wolna winda mimo ze chwile wczesniej mnostwo ludzi wszedzie, itp mozna wymieniac i wymieniac. Chyba bedzie cancel skoro nie stac ich na wieksza drobiazgowosc

Pierwsze kilka odcinków 2 sezonu bardzo mi się podobało później rzeczywiście zaczęło bić po oczach coraz więcej absurdów. Camila mnie strasznie drażni, prawda jest taka, że gdyby nie Teresa i ludzie, którymi się otacza i którzy za nią odwalają całą robotę już dawno poszłaby z torbami. Finał 2 sezonu słabiutki ale nie zmienia to faktu, że mi się to ogląda bardzo dobrze. Po przebrnięciu 7 sezonów Pretty Little Liars przymykam oko na absurdy. Serial jest mało znany w Polsce, sami twórcy też nie zasypują nas lawiną spoilerów dlatego większość odcinków trzyma w napięciu i zaskakuje co mi jako widzowi bardzo odpowiada. Jest to moje guilty pleasure szczególnie kiedy na ekranie pojawia się James ;) W USA serial staje się coraz bardziej popularny, sezon 3 już potwierdzony w 2018 roku więc na razie cancel im nie grozi.

Serial ma już potwierdzony 3 sezon... hejt wylewaj gdzie indziej...

użytkownik usunięty
kuki7

"hejt" o dziecino, ty sie potniesz jak ktos cie, zreszta slusznie, nazwie buraczkiem-cebulaczkiem