PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

[brak spoilerów]

ocenił(a) serial na 8

właśnie skończyłem oglądać cały sezon. towarzyszył mi przez ostatnie kilka miesięcy życia. było warto. dostarczył mi dużo "radości" i jest mi trochę przykro, że to już koniec. tylko ostatni sezon trochę obniżył loty (możliwe, że z powodu braku 2 głównych bohaterów i nieudolnej próby ich zastąpienia), ale też trzymał poziom. wystawiam ocenę 8/10 i polecam tym, którzy się dopiero zabierają za ten serial - nie pożałujecie.

ocenił(a) serial na 9
Skaterek

ja też właśnie skończyłem oglądać i przyznam ze 8 sezonem jestem trochę zawiedziony, brak kelso i erica dał się mocno we znaki, ale mimo to wystawiłem 9/10 ponieważ sezony 1-7 były rewelacyjne szczególnie 3,4 i 5 chociaż tak szybko oglądałem bo mnie tak wciągnęło że nie jestem pewien czy o nie właśnie chodzi bo już mi się zlały przez to oglądanie po ok 4 a czasem nawet 8 odcinków dziennie. zwolniłem dopiero na 7 i 8 bo było mi szkoda ze zaraz się skończy.
bez kelso i erica to nie to samo, gdy tylko wrócił kelso od razu było mnóstwo śmiechu, no i nie było tego spierania się erica z redem;P