PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

wogóle ja nie wiedziałam ze to jeszcze kręcą :P ale jak sie dowiedziałam ze Topher Grace juz nie gra od kwietnia, to po co to wogóle krecic? Kuscherem juz sie tak nie martwie, ale też go troche zal.. ;)

ocenił(a) serial na 8
Kamilu

8 seria jest w ogole beznadziejna. Pierwsze serie znam na pamiec i moge powiedziec, ze kazdy! zart w serii 8 byl w jakims z wczesniejszych odcinkow. I o co w ogole chodzi z ojcem Hyda? Juz poznalismy go w 2 serii i o ile pamietam wtedy byl bialym pijakiem, a nie czarnym bogaczem... ale ludzie sie zmieniaja...

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

Widze Rlyeh, że jednak nie znasz tak dobrze poprzednich serii. B) W ostatnim odcinku 6 serii Hyde trafia do szpitala po tym jak spadł z wieży ciśnień; Kitty obczaja w jego metryce, że tamten ziomal to nie był jego ojciec tylko jest nim William Burnet. W 2 odcinku 7 serii jest wielkie spotkanie Hyda z prawdziwym ojcem gdzie okazuje sie.... że jest on czarny. :D tak to niestety wyglądało

ocenił(a) serial na 8
mysz666

Hmm, do 6 serii nie dotrwalam; 3 pierwsze serie znam na pamiec, 2 kolejne mialam na dvd, ale sprzedalam, bo juz mnie zaczely denerwowac; 8 widzialam tylko dlatego, ze teraz pokazuje w telewizji i chcialam zobaczyc jak to wygladalo; ale tylko to potwierdza moja teorie - hyde w szpitalu po spadnieciu z wiezy cisnien - w pierwszej serii to michael byl w szpitalu z tego samego powodu i ponawianie watku z ojcem... ech

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

nom tu sie z Tobą zgodze, ten sam obraz tylko w innej oprawie :) ale nie jest tak najgorzej, wrócił Leo :D Na którym kanale i kiedy leci 8 seria?

ocenił(a) serial na 8
mysz666

jakos popoludniami na Trouble (angielska telewizja :) pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

Aha :) angielska telewizja - to mnie zatkało :D Ja przebywam w Irlandii i ten kanał nie jest w standardowej kablówce :( ale dobrze że jest internet ];-> pzdr B)

ocenił(a) serial na 8
mysz666

Mam Virgin box(tak wiem, wstyd mi :) ... :*

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

Uuuu no to gratuluje <brawo> marze o tym od długiego czasu :P

ocenił(a) serial na 10
mysz666

właśnie oglądam 8 serię i muszę przyznać, że jest najsłabsza, co nie oznacza, że mi się nie podoba

ocenił(a) serial na 10
Rlyeh

na jakim kanale leca that 70s show?? odpowiedz bardzo Ciebie prosze;!!!!!