PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

8 sezonów temu nie wiedziałem nic o życiu ,teraz dalej nic nie wiem:) Ale czas spędzony przy różowych latach był czasem wspaniałym.Spojlery- tak początek 1,2,3 sezon -genialne zabawny Eric,świetny Hyde który każdym tekstem mnie rozwalał no i cała reszta .4,5,6sezon już nie takie genialne ale również dobrze się bawiłem. 7,8 sezon -żarty już nie były takie świeże ,w sumie ile można ciągnąc wysoki poziom?.Problemy robione trochę na siłę i wraz z odejściem Erica i Kelso serial dużo stracił,na szczęście Hyde trzymał poziom .Ciekawa postać Leo również w ostatnich sezonach wraz z większa ilością kwestii straciła na wiarygodności. Serial ogólnie poruszał dużo ważnych spraw ,chodziarz i tak większość żartów kręciła się w oku seksu,alkoholu i związków.Fajny finałowy odcinek ,cieszyłem się ze wszyscy znowu razem się spotkali.Puenta:) serial świetny i zabawny .Szkoda ze to już w moim przypadku z nim koniec ale będę miał go zawsze w pamięci(płytach) i na pewno do niego powrócę:) No i ode mnie 10.Pozdro dla fanów.