Jak to jest z Jackie? W pierwszym sezonie mówi, że jest na drugim roku szkoły średniej, a jak już wszyscy skończyli i na studia, niby się wybierają, to Jackie mówi, że ona teraz kończy, i że nie wie gdzie pójść. A jeszcze w międzyczasie razem wszyscy robili zdjęcia do albumu końcowego...
Nie wiem czy dobrze pamiętam, bo teraz znów od nowa zaczynam, ale zwróciłem uwagę na to, że mówi że jest na innym roku, niż reszta, a właśnie z tego co pamiętam, później inaczej to wyglądało :)
To trochę skomplikowane z racji różnic kulturowych. W każdym razie kiedy Jackie mówiła, że jest "sophomore" (drugi rok według naszego systemu, 10 klasa według amerykańskiego), reszta powinna być na senior year (mają po 17 lat, więc 12 klasa według usa, 4 według pl). W odcinku z robieniem zdjęć do albumu nie pamiętam dokładnie, ale chyba nie było mowy o końcowych (w sensie ukończenia szkoły), tylko na koniec roku. W Stanach w high school robi się takie albumy każdego roku, ponieważ nie ma tam klas w takim kształcie, jaki my znamy (ciągle ten sam skład) - grupy tworzy się według przedmiotów i nawet wiek osób uczęszczających na ten sam przedmiot może się różnić. Stąd duża rotacja i albumy co roku. A jeśli sezonie od 6 wzwyż coś pomieszali to o tym nie wiem, tego już się potem nie da oglądać i sobie darowałem ;)