PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

co o niej sądzicie i jej ''przemianie'' w trakcie serialu ?

heheszki_2

w blondzie jej lepiej, ale jako ruda donna wydawała się bardziej charakterna ;-) a co do samej aktorki, wzbudza moją sympatię, choć nie kupowałam jej w takich serialach jak Are You There, Chelsea? czy October Road. uwielbiałam ją jako donnę, wredną karen w HIMYM i w filmie Karla.

ocenił(a) serial na 9
vilee

Myślę, że wyglądała świetnie w obydwu kolorach, mimo, że w rudym jakoś bardziej ją lubiłam. Nie zmienia to faktu że wyglądała cały czas jak mama tego biednego Erica:)

LeiaSkywalker

nie jak mama, ale na pewno jak starsza siostra. mimo wszystko kibicowałam im przez cały serial

ocenił(a) serial na 9
vilee

Hehe. Parą byli naprawdę fajną, mimo że Eric pod koniec zrobił się niesamowicie irytujący. Jakby nie wiedzieli co począć z jego postacią. Zresztą oglądałam niedawno odcinek specjalny zrealizowany przed finałem, to widać było że Topher był troszkę z boku.

LeiaSkywalker

zgadzam się. pod koniec wszyscy mieli już dość swoich postaci, choć widać, że byli z sobą zżyci

ocenił(a) serial na 9
vilee

W 8 sezonie to z pewnością mieli dość nieśmiesznych scen i kiepskich dialogów:)

ocenił(a) serial na 9
LeiaSkywalker

W dodatkowych materiałach na płytach DVD jest sporo ciekawych informacji o wzajemnych relacjach aktorów i kulisach serialu. Faktem też jest, że 8 sezon był raczej próbą wyciągnięcia jak największych korzyści z popularności serialu przez producentów, w obliczu odejścia dwóch głównych postaci.