Jest to najlepszy,najzabawniejszy,najz ajebistrzy serial jaki znam.Po prostu miód.Mogłbym to oglądać cały dzień i by mi sie nie znudziło.Odkąd posiadam wszystkie 7 sezonów moje życie stało sie lepsze:]POLECAM GORĄCO
zgadzam sie z Toba w 1000 % to jest najlepszy serial na swiecie a przyjaciele to kichaa !!!! Jaka postac lubisz najbardziej ?:):)
hmmmmmm,to jest chyba najtrudniejsze pytanie na świecie:).Ścisła czołówka to steven ,kelso i eric no i jeszcze red:).Każdy potrafi mnie rozbawić do łez.Nie chce wybierać jednej osoby ale jak już bym musiał to chyba byłby to steven.Ale nie mówie tego z jakimś wielkim przeonaniem,bo to jest naprawde równa paczka.Teraz np gdy jest już 8 sezon nie moge przeżyć tego że nie ma kelso i erica.To już nie to samo niestety
W całości popieram 10/10. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem, niektóre odcinki znam na pamięć, często do niego wracam i sobie przypominam. Niestety 8 sezon totalna klapa, w moim odczuciu 8 sezon to 6/10
Tak Tak.Popieram! 10/10 jeden z najlepszych seriali komediowych jakie widziałam.