PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Zauważyłem że takie powstały, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 10
prestig

Też szukałem odcinku z zespołem Kiss i nigdzie tego nie ma.

ocenił(a) serial na 7
wojekko

Jest. Pamiętam. Kiss jarał z nimi w radio u Donny. Tylko nie mogę sobie przypomnieć w którym sezonie. To było gdzieś na początku pracy Donny w radio, bo mówiła coś, że będzie robiła z nim pierwszy poważny wywiad.

ocenił(a) serial na 7
patrykDJ2009

a sorry, nie doczytałem, że chodzi o odcinki specjalne ;)

ocenił(a) serial na 10
patrykDJ2009

Póki co widziałem tylko Gene Simmonsa na początku 3 sezonu w dwóch scenach, ale jest też jeden odcinek zatytułowany: That '70s KISS Show i tego nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
patrykDJ2009

Facet, ktory jaral z Donna to Alice Cooper i nie jest z Kiss. Odcinek specjalny do znalezienia na YT.

ocenił(a) serial na 10
prestig

znalazłem odcinek The Final Goodbye :)

użytkownik usunięty
prestig

Odcinek specjalny z KISS, część 1, reszta też jest na youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=TRM8_pyX0qQ&playnext=1&list=PLFEB829363EC4F434&in dex=55

ocenił(a) serial na 10
prestig

a masz ten odcinek z polskimi napisami?

ocenił(a) serial na 10
luck191

Spójrz na linka poniżej luck191 to jest ten teledysk. Ogólnie kulisy powstania są nudne. A teledysk opowiada historię która wykumasz bez problemu bez napisów
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
prestig

W sumie trochę późno ale ja oglądałem wszystkie trzy. Kiss show to po prostu zdjęcia z teledysku grupy kiss z gościnnym udzałem całej obsady :)
http://www.youtube.com/watch?v=kmSREhwlwQc

proszę specjalnie dla Was. Scena z Hydem jest super.
Jest jeszcze odcinek o kulisach ale niezbyt zajmujący. Jedyną ciekawostką jest to że nikt z męskiej obsady nie lubił Erica.

ocenił(a) serial na 9
prestig

Spis wszystkich odcinków specjalnych, do znalezienia w sieci w dobrej jakość. Niestety bez napisów, a szkoda, bo można się dowiedzieć kilku ciekawostek.

Special #1: "That '70s Special [100th Episode Special]"
czas: 42min
- urywki serialu, nieudane sceny i gagi, wypowiedzi aktorów.

Special #2, part 1: "That '70s Kiss Show - Behind The Scenes Special"
czas: 18min
- jak powstawał teledysk KISS; wypowiedzi producentów klipu i aktorów

Special #2, part 2: "That '70s KISS Show - Music Video"
czas: 3min
- wiadomo, teledysk zespołu

Special #3: "That '70s Bloopers [150th Episode Special]"
czas: 10min
- nieudane sceny

Special #4: "The Final Goodbye [200th Episode Special]"
czas: 60min
- pożegnanie; urywki serialu i wypowiedzi aktorów

Special #5: "E! True Hollywood Story: That '70s Show"
czas: 43min
- dokument poświęcony serialowi; wypowiedzi ludzi związanych z serialem, twórców i aktorów

Dwa ostatnie są najlepsze - najbardziej wzruszające i ciekawe. Polecam!

ocenił(a) serial na 9
grimfather

Miły prezent ktoś sprawił użytkownikom. Właśnie oglądam epizody specjalne i z ciekawości włączyłem wyszukiwanie napisów przez NapiProjekt. Znalazłem napisy do 100, 150 i 200 odcinka oraz do Behind the Scenes z KISS-ami.

ocenił(a) serial na 10
grimfather

Szczerze mówiąc to szukam i szukam i nigdzie w sieci nie mogę tych odcinków znaleźć. Mogę liczyć na jakąś pomoc? :)

ocenił(a) serial na 10
gryhaburyha

Podaj nr gg to prześle Ci parę linków

ocenił(a) serial na 9
sic_Butcher

Swoją drogą, jeśli ktoś będzie szukał napisów, a nie znajdzie - mogę podesłać. Ale zapewniam, że bardzo rozczarowuje ta ich "polaczkowo tłumaczenie perfekcyjnu". Żal dupę ściska, że w ogóle ktoś te polskie napisy umieścił w sieci. Szkoda słów.

ocenił(a) serial na 9
grimfather

Witam. Możesz wysłać mi napisy do odcinków specjalnych? Szukałam i znalazłam tylko do 100. Z góry dzięki:)

ocenił(a) serial na 9
karolcia1623

Jeśli bardzo chcesz, może je odzyskam, bo mam je na uszkodzonym dysku. A jeśli masz w sobie trochę samozaparcia i chęci, to ściągnij program [tu powinna znaleźć nazwa programu, ale filmweb jej nie akceptuje, więc w google wpisz "napi projekt"], zainstaluj go, wskaż plik wideo z filmem i z menu kontekstowego wybierz "pobierz napisy", czy jakoś tak. Ewentualnie uruchom program i z niego otwórz plik z filmem, a on powinien znaleźć napisy. Jak się coś nie uda, to pisz. Przemielę ten dysk w poszukiwaniu napisów.

ocenił(a) serial na 9
grimfather

Zanim napisałam do Ciebie to już szukałam napisów tym programem (innym też) i nie znalazło:/

ocenił(a) serial na 10
sic_Butcher

na gg rzadko bywam, jesli mozesz to przeslij mi wiadomosc tutaj :)

ocenił(a) serial na 10
gryhaburyha

Z jakiegoś powodu (czyt. regulamin) nie mogę wstawić linków, więc... w ten sposób nie da rady.

sic_Butcher

ja bym bardzo prosila o linki do tych odcinków Butcher ale nie moge wyslac ci prywatnej wiadomosci wiec jak mozesz to przejslij na gg 4235100

ocenił(a) serial na 10
sic_Butcher

a ja jednak podziekuje, bo wlasnie sama znalazlam te odcinki :) w kazdym razie dziekuje za checi :)

ocenił(a) serial na 10
gryhaburyha

The Final Goodbye - niesamowite jak oni się ze sobą zżyli i jak było to widać w ich wypowiedziach i przeszklonych oczach, a już Wilmer gdy płacze na końcu .... świetna sprawa taka przygoda.

ocenił(a) serial na 6
prestig

Dlaczego w odc The Final Goodbye nie pojawia się aktor grający Erica?