Zauważyłem że takie powstały, ale nigdzie ich nie mogę znaleźć.
Jest. Pamiętam. Kiss jarał z nimi w radio u Donny. Tylko nie mogę sobie przypomnieć w którym sezonie. To było gdzieś na początku pracy Donny w radio, bo mówiła coś, że będzie robiła z nim pierwszy poważny wywiad.
Póki co widziałem tylko Gene Simmonsa na początku 3 sezonu w dwóch scenach, ale jest też jeden odcinek zatytułowany: That '70s KISS Show i tego nie mogę znaleźć.
Facet, ktory jaral z Donna to Alice Cooper i nie jest z Kiss. Odcinek specjalny do znalezienia na YT.
Odcinek specjalny z KISS, część 1, reszta też jest na youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=TRM8_pyX0qQ&playnext=1&list=PLFEB829363EC4F434&in dex=55
Spójrz na linka poniżej luck191 to jest ten teledysk. Ogólnie kulisy powstania są nudne. A teledysk opowiada historię która wykumasz bez problemu bez napisów
Pozdrawiam
W sumie trochę późno ale ja oglądałem wszystkie trzy. Kiss show to po prostu zdjęcia z teledysku grupy kiss z gościnnym udzałem całej obsady :)
http://www.youtube.com/watch?v=kmSREhwlwQc
proszę specjalnie dla Was. Scena z Hydem jest super.
Jest jeszcze odcinek o kulisach ale niezbyt zajmujący. Jedyną ciekawostką jest to że nikt z męskiej obsady nie lubił Erica.
Spis wszystkich odcinków specjalnych, do znalezienia w sieci w dobrej jakość. Niestety bez napisów, a szkoda, bo można się dowiedzieć kilku ciekawostek.
Special #1: "That '70s Special [100th Episode Special]"
czas: 42min
- urywki serialu, nieudane sceny i gagi, wypowiedzi aktorów.
Special #2, part 1: "That '70s Kiss Show - Behind The Scenes Special"
czas: 18min
- jak powstawał teledysk KISS; wypowiedzi producentów klipu i aktorów
Special #2, part 2: "That '70s KISS Show - Music Video"
czas: 3min
- wiadomo, teledysk zespołu
Special #3: "That '70s Bloopers [150th Episode Special]"
czas: 10min
- nieudane sceny
Special #4: "The Final Goodbye [200th Episode Special]"
czas: 60min
- pożegnanie; urywki serialu i wypowiedzi aktorów
Special #5: "E! True Hollywood Story: That '70s Show"
czas: 43min
- dokument poświęcony serialowi; wypowiedzi ludzi związanych z serialem, twórców i aktorów
Dwa ostatnie są najlepsze - najbardziej wzruszające i ciekawe. Polecam!
Miły prezent ktoś sprawił użytkownikom. Właśnie oglądam epizody specjalne i z ciekawości włączyłem wyszukiwanie napisów przez NapiProjekt. Znalazłem napisy do 100, 150 i 200 odcinka oraz do Behind the Scenes z KISS-ami.
Szczerze mówiąc to szukam i szukam i nigdzie w sieci nie mogę tych odcinków znaleźć. Mogę liczyć na jakąś pomoc? :)
Swoją drogą, jeśli ktoś będzie szukał napisów, a nie znajdzie - mogę podesłać. Ale zapewniam, że bardzo rozczarowuje ta ich "polaczkowo tłumaczenie perfekcyjnu". Żal dupę ściska, że w ogóle ktoś te polskie napisy umieścił w sieci. Szkoda słów.
Witam. Możesz wysłać mi napisy do odcinków specjalnych? Szukałam i znalazłam tylko do 100. Z góry dzięki:)
Jeśli bardzo chcesz, może je odzyskam, bo mam je na uszkodzonym dysku. A jeśli masz w sobie trochę samozaparcia i chęci, to ściągnij program [tu powinna znaleźć nazwa programu, ale filmweb jej nie akceptuje, więc w google wpisz "napi projekt"], zainstaluj go, wskaż plik wideo z filmem i z menu kontekstowego wybierz "pobierz napisy", czy jakoś tak. Ewentualnie uruchom program i z niego otwórz plik z filmem, a on powinien znaleźć napisy. Jak się coś nie uda, to pisz. Przemielę ten dysk w poszukiwaniu napisów.
Zanim napisałam do Ciebie to już szukałam napisów tym programem (innym też) i nie znalazło:/
Z jakiegoś powodu (czyt. regulamin) nie mogę wstawić linków, więc... w ten sposób nie da rady.
ja bym bardzo prosila o linki do tych odcinków Butcher ale nie moge wyslac ci prywatnej wiadomosci wiec jak mozesz to przejslij na gg 4235100
a ja jednak podziekuje, bo wlasnie sama znalazlam te odcinki :) w kazdym razie dziekuje za checi :)
The Final Goodbye - niesamowite jak oni się ze sobą zżyli i jak było to widać w ich wypowiedziach i przeszklonych oczach, a już Wilmer gdy płacze na końcu .... świetna sprawa taka przygoda.