PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Proponuję grę.

ocenił(a) serial na 10

Może bardziej quiz, osoba zadaje pytanie, kto zna odpowiedź, odpowiada i zadaje kolejne pytanie, jak osoba zadająca nie odpowie, to może ktos inny zweryfikować poprawność odpowiedzi. Mam nadzieję, że zrozumiałiałe :)

Moje pytanie :
1. Jak miała na imię siostra Donny, występująca tylko w jednym odcinku pierwszego sezonu?

ocenił(a) serial na 10
banita_87

co według Kelso miał red gdy dowiedział się o ślubie Feza i Lori (nie wiem czy jasno zadałem pytanie więc podpowiem, że musiał usiąść)

ocenił(a) serial na 10
ernesto_90

"Arm attack" - nie wiem jak to zostało przetłumaczone,ale chodzi chyba o zawał ręki:)

ocenił(a) serial na 10
olafasola

tak jest .

ocenił(a) serial na 10
ernesto_90

W fazie zauroczenia Leo przysłał Kitty kwiaty. co zawierał liścik do nich dołączony?

olafasola

"Róże są czerwone, fiołki niebieskie, mleko, jajka, kawa" ;)

ocenił(a) serial na 10
szarobury1321

Tak właśnie:)

olafasola

gdzie Kelso schował towar w domku zimowym Jackie?

ocenił(a) serial na 10
szarobury1321

w wazonie

ocenił(a) serial na 10
ernesto_90

nie sorry błąd... w pysku głowy dzika a jak nadjechali Formanowie to wsadził rękę do wazonu :)

ernesto_90

uznaję oczywiście poprawkę :)

ocenił(a) serial na 10
szarobury1321

a jak już rozbili ten wazon i red otworzył woreczek to co Kelso wkręcał Formanom, że jest w środku ??

ernesto_90

najpierw, że to Pacersi, potem, że papryka i oregano :p

ocenił(a) serial na 10
ernesto_90

w jaki sposób Red chciał zmusić Erica by ten nie spał nago? ;)

ocenił(a) serial na 8
szarobury1321

Krzyczał że się pali i bił na alarm?

banita_87

tak :)

ocenił(a) serial na 8
szarobury1321

Brooke poprosiła Kelso żeby pokazał jej zaliczony test, dlaczego (według jego opinii ;] ) nie mógł tego zrobić?

ocenił(a) serial na 10
banita_87

"oral test on the penal code" :))) Nie mógł pokazac jej testu, bo według niego był ustny

ocenił(a) serial na 8
olafasola

dobrze

ocenił(a) serial na 10
banita_87

Zostając przy błyskotliwości Kelso... Jak według niego zakończy się "Moby Dick"? Podpowiem, że po obiecującyh wynikach testów Kelso przechodził krótką przygodę z literaturą.

ocenił(a) serial na 8
olafasola

hhee So i'm reading Moby Dick and i'm only half way though and i already know the ending... the whale is a robot.

ocenił(a) serial na 8
banita_87

kelso stwierdził ze moby na końcu okaże się robotem

ocenił(a) serial na 10
banita_87

yhm dobrze

ocenił(a) serial na 8
olafasola

Jaką radę dał Fez Kelso odnośnie podrywu Daniell

banita_87

Rada była taka żeby traktował każde wypowiedziane przez nią słowo jak tlen którym oddycha :D

ocenił(a) serial na 8
ernesto_90

jak postanowił odstresować się Eric po powrocie z Afryki przed spotkaniem z rodziną ?? :P

ocenił(a) serial na 8
IchigoKurosaki

Postanowił Zjarać się w kręgu;]]

banita_87

może byś tak zadał pytanie, bo zabawa stoi....

ernesto_90

zgadza sie :D twoja kolej na pytanie

ocenił(a) serial na 10
IchigoKurosaki

To kto teraz zadaje pytanie?

ocenił(a) serial na 8
panny_lane

Dlaczego według kelso jacki powinna właśnie z nim wystartować w konkursie roller disco?

banita_87

bo ma 3 rzeczy których pragną wszystkie kobiety : jest przystojny i Inteligentny

panny_lane

Co stało się z Hydem w ostatnim sezonie , że przyjaciele zorganizowali interwencje??

IchigoKurosaki

może byś poczekał na weryfikację swojej odpowiedzi? poza tym skoro piszesz o 3 rzeczach, których pragną kobiety, to czemu wymieniłeś 2? ;)

szarobury1321

bo tak brzmiała wypowiedz kelso :) policzył bycie przystojnym 2x

IchigoKurosaki

nie pamiętam już, ale wierzę :) co nie znaczy, że nie jesteś w gorącej wodzie kąpany ;)

ocenił(a) serial na 9
szarobury1321

Jedziemy dalej po 8 latach, z jakiego powodu Red zabronił Ericowi wyjść na koncert Styx?