Może bardziej quiz, osoba zadaje pytanie, kto zna odpowiedź, odpowiada i zadaje kolejne pytanie, jak osoba zadająca nie odpowie, to może ktos inny zweryfikować poprawność odpowiedzi. Mam nadzieję, że zrozumiałiałe :)
Moje pytanie :
1. Jak miała na imię siostra Donny, występująca tylko w jednym odcinku pierwszego sezonu?
co według Kelso miał red gdy dowiedział się o ślubie Feza i Lori (nie wiem czy jasno zadałem pytanie więc podpowiem, że musiał usiąść)
"Arm attack" - nie wiem jak to zostało przetłumaczone,ale chodzi chyba o zawał ręki:)
W fazie zauroczenia Leo przysłał Kitty kwiaty. co zawierał liścik do nich dołączony?
nie sorry błąd... w pysku głowy dzika a jak nadjechali Formanowie to wsadził rękę do wazonu :)
a jak już rozbili ten wazon i red otworzył woreczek to co Kelso wkręcał Formanom, że jest w środku ??
Brooke poprosiła Kelso żeby pokazał jej zaliczony test, dlaczego (według jego opinii ;] ) nie mógł tego zrobić?
"oral test on the penal code" :))) Nie mógł pokazac jej testu, bo według niego był ustny
Zostając przy błyskotliwości Kelso... Jak według niego zakończy się "Moby Dick"? Podpowiem, że po obiecującyh wynikach testów Kelso przechodził krótką przygodę z literaturą.
hhee So i'm reading Moby Dick and i'm only half way though and i already know the ending... the whale is a robot.
Dlaczego według kelso jacki powinna właśnie z nim wystartować w konkursie roller disco?
może byś poczekał na weryfikację swojej odpowiedzi? poza tym skoro piszesz o 3 rzeczach, których pragną kobiety, to czemu wymieniłeś 2? ;)