PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Nie wiem czy tylko ja odnoszę takie wrażenie, że na początku Fez był uroczym chłopakiem, lekko
zagubionym w Ameryce,a potem zmienili w go w strasznie dziwnego zboczeńca z tym całym
chowaniem się po szafach, ciągłe gadaniem, że będzie ich podglądał. Wiem, że to tylko serial, ale
przez te jego teksty i zachowania mam ochotę przestać oglądać serię z odcinka na odcinek, agr ;p

ocenił(a) serial na 9
tyveranthula

Kto z kim przystaję taki się staje ;) A tak na poważnie zamieszkał w zupełnie innym, obcym kraju niż w tym w którym mieszkał i pochodził (nie wiadomo jaki to kraj nie zdradził jej nazwy), tutaj poznawał obyczaje i kulturę plus styl życia ludzi których znał.

bling_2

Nie rozumiesz chyba o co mi chodziło. Po prostu dla mnie stał się w pewien sposób odrzucający tymi swoimi seksualnymi podtekstami i zachowaniami. Powiedziałabym wręcz żenujący...

ocenił(a) serial na 9
tyveranthula

ee tam, reszta wiedziała, że jest niegroźny i po prostu specyficzny, bo chyba nie zadawaliby się z psychopatą ;p plus każdemu dał się poznać jako słodki, pomocny i dosyć dziecinny gościu :)

hot-kiss

Fez od 6 sezonu to wg mnie już słabo zrobiona postać, już serial przez to straciłwiele wg mnie

ocenił(a) serial na 7
tyveranthula

Fez to Fez ... :D

ocenił(a) serial na 10
tyveranthula

On prawie od początku taki był .