PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Hej, zauważyliście, że od wczoraj puszczają powtórki That 70's Show na Comedy Central? Już powoli przyzwyczaiłam się, że codziennie wieczorem oglądam ten serial, a tu zdziwienie- odcinek 2. Wie ktoś, czy będą emitowane następne sezony?

P.S.: A tak poza tym, nie uważacie, że lektor jest beznadziejny? Nie tłumaczy całych dialogów, przez co żarty przetłumaczone na polski są w ogóle nieśmieszne, zajebiste dowcipy tracą puentę. Oglądam to na Comedy tylko dlatego, że jest wygodniej i odcinki są w miarę usystematyzowane.

ocenił(a) serial na 10
Rudowlosa_96

Wystarczy się ich zapytać i wytknąć błędy. Oto ich odpowiedź na temat tego serialu...

Sprawa wygląda tak, że od 10 grudnia do 7 stycznia premierowaliśmy pierwszą serię Różowych Lat 70-tych. Po dwa świeże odcinki codziennie o 20:50. Teraz od 8 stycznia do 22 stycznia o tej samej porze powtarzamy całą pierwszą serię dla tych, którzy coś przegapili ;) Na pocieszenie możemy napisać, że już 23 stycznia rozpoczynamy premierę drugiego sezonu Różowych Lat 70-tych! Również o 20:50 od poniedziałku do piątku po dwa odcinki cała 2 seria, którą po zakończeniu emisji również powtórzymy dla tych którzy coś przegapili. Jak tylko skończymy ruszymy z trzecią serią. Tak będzie wyglądał cały 2013 rok z małą przerwą w wakacje, ale bez obaw drodzy widzowie, w tym roku pokażemy wam wszystkie serie - całe 200 odcinków!!!

Don_MIRas

Dzięki za informację. Według mnie trochę to bez sensu, bo nie będzie się na bieżąco z odcinkami. Będą je powtarzać, co spowoduje "wybicie" z rytmu.

ocenił(a) serial na 10
Rudowlosa_96

Lektor jest zdecydowanie beznadziejny. Na ogół nie lubię oglądać filmów, ani seriali z lektorem, ale bardzo trafne są tłumaczenia lektora tego serialu w wersji emitowanej na HBO Comedy - i w takiej oglądam That 70' Show w necie. Kiedy później widzę te same odcinki na CC z tymi dziwnymi tłumaczeniami, już tak nie śmieszą, a wręcz smucą, że można tak zepsuć coś naprawdę dobrego.

gryhaburyha

Mam dokładnie takie same odczucia! Dialogi bohaterów są niesamowite, a lektor tłumaczy tylko ogólny sens wypowiedzi, co w ogóle pozbawia ją "smaczku". Wolę ten serial oglądać z napisami.