PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78833
8,1 14 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Szukam piosenki

ocenił(a) serial na 10

Która leciała w 2 sezonie, odcinek 11, gdzie Hyde Kelso Fez i Eric siedzieli w kręgu. Nutka leciała w oddali, to była gdzieś 11 minuta odcinka. Byłabym wdzięczna za odpowiedzi;]

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

znalazłam na youtube i słuchałam w kółko, aż mi się bardzo spodobało i dupcia blada, nie wiem
http://youtu.be/hn4-cQcDpOw
w komentarzach kilka razy wspomniano, że może to coś Floydów ? nie znam ich wszystkich albumów na pamięć, ale to na pewno nic z TDSOTM (Hyde ma ubraną koszulkę z okładką-tak mi się zdaje przynajmniej), bo raczej bym poznała ]:->

przeszukałam google i naprawdę dziwię się, że nie ma żadnej stronki z piosenkami z każdego odcinka!

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

Wiesz, z tego co zauważyłam kilka razy w drugim sezonie była puszczana ta piosenka, głównie właśnie jak palili w kręgu;] No nic, trzeba szukać...

ocenił(a) serial na 10
kaszyg

To raczej nie Floydzi,a mam ich wszystkie płyty.Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
maniek_szafa

No i się zesrało:( Szukam więc dalej...

ocenił(a) serial na 7
platyna_2

nie zesrało się aż tak bardzo, ostatnio znowu pobawiłam się w detektywa. aczkolwiek nic nie wyszukałam :P
w każdym razie wnioski takie, że:
* tej piosenki nie ma na soundtracku "That '70s Show Presents That '70s Album: Rockin"
* (komentując wpis Maciasa1983) to na pewno nie Pearl Jam, bo PJ to lata 90te (zakładając, że wykorzystywali tylko muzykę z lat 70tych?); to na pewno nie The Doors, bo jestem wielką miłośniczką i na pewno bym poznała... reszty nie znam na tyle dobrze.

może jak będzie Ci się chciało i jak bardzo Ci zależy i jeśli będziesz miała extra wolnego czasu to napiszesz, w których dokładnie scenach była znowu ta piosenka? ;D
ja nie mam gdzie obejrzeć serialu, mogłabym online of course, ale mój komp jest na chorobowym ostatnio :P

ocenił(a) serial na 9
platyna_2

Faktycznie w tle leci jakiś dobry kawałek, ale cholernie słabo słychać. Nie wiem co to jest ale mam wrażenie że już go kiedyś słyszałem.Brzmienie trochę jak Led Zeppelin. A może Deep Purple, The Doors, The Eagles, Pearl Jam, Black Sabbath, Lynard Skynard, Def Leppard, Blue Oyster Cult. Hmmm. Ciężko będzie znaleźć.