PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

Wlasnie skonczylem ogladac, zajelo mi to chyba rok. Dawkowlem go sobie troche...warto bylo. Ten serial poprawial mi humor nawet w najbardziej lipne dni,wg mnie jest niepowtarzalny, klasyk w swoim gatunku. Nie zapomne klimatu tego serialu,no i przede wszystkim genialnej ekipy-nie bylo tu lepszych czy gorszych,nie wiem czy bylbym w stanie wskazac ulubiona postac...nie sadze,byli znakomicie dobrani, czesto rozsmieszali mnie do lez!Szkoda ze sie skonczyl.Jestem pewien ze wroce do niego za pare lat.

ocenił(a) serial na 10
numermander

bardzo trafne spostrzeżenia :) podpisuję się obiema rękoma :)

ocenił(a) serial na 10
gawro1

Ja bym sie nawet trzema podpisala ^^
Rozowe Lata sa niesamowite :D

ocenił(a) serial na 10
numermander

hej, mam pytanie gdzie moge znalesc ten serial po polsku?? bo tez go bardzo lubie, kiedys ogladalam na polsacie ale teraz szukam i nie moge znalesc.

ocenił(a) serial na 10
Silence_6

Na roznych stronach z torrentami sa pelne dwa pierwsze sezony po polsku (z napisami).
A tak to do wielu odcinkow napisy na napisy.org są :D

ocenił(a) serial na 8
numermander

ja obejrzałem 8 sezonów w 3 tygodnie :)
Teraz oglądam losowe odcinki jak mam zły humor. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Satch

Wow, strasznie szybko ^^
Ale rozowe lata to sama przyjemnosc *.*

ocenił(a) serial na 8
numermander

No ja właśnie skończyłem 8 sezon i nie wiem, co dalej robić:(
Siedzę tu na forum, dodałem serial do ulubionych, dałem mu ocenę 10, dodałem wszystkich głównych aktorów do ulubionych, dopisuję się w kolejnych tematach i... cholera nie wiem, co dalej:(
Po prostu nie dotarło do mnie jeszcze chyba, że to już koniec. Wiadomo, że można oglądać drugi raz te same odcinki, że wciąż będą bawić, ale... to już nie to samo, bo wiesz jak skończy się ta historia.
Oglądałem speciala - The Final Goodbye, widziałem jak aktorzy żegnali się z fanami, płakali. Mówili o tym, że przyzwyczaili sie do tego miejsca, że zżyli się z ludźmi na planie i pokochali ich jak własną rodzinę. I tak sobie pomyślałem, że człowiek, widz, też w jakiś sposób się z nimi zżywa, że przyzwyczaja się do nich. Od dwóch miesięcy codziennie widziałem Kelso krzyczącego "Burn!", Erica opowiadającego o Jedi, zjaranego Hyde'a i innych.

Niech ktoś mi powie - dlaczego takiej tandety jak Moda na sukces powstaje ponad 8000 odcinków, a takie arcydzieło jak That '70s Show kończy się na 200? Z jednej strony myślę sobie - dobrze, że nie ma dalszych odcinków, że skończyli z klasą, skończyły się lata 70-te i skończył się serial, że nie zrobili z tego kolejnego beznadziejnego tasiemca. Ale z drugiej strony człowiek mówi sobie - "Jeszcze jeden sezon, ostatni, w latach 80-tych".
Nie chce mi sie wierzyć, że to koniec...:(

Pijany_Aniol

A czy byłby ktoś tak dobry i mógłby wysłać mi ten serial ?? Ja oczywiście pokryję wszystkie koszty ... poprostu bardzo mi na tym zależy.. a ściągać niestety nie mogę - z różnych przyczyn.. :/
Proszę o pomoc..

ukulele20

Hej

Odezwij sie do mnie na maroz1@wp.pl a pomoge Ci w zdobyciu 8 sezonow That 70's show ;-)

pozdrawiam

ukulele20

posiadam wszystkie 8 sezonów z napisamy. Chętni pisać dominik182@o2.pl

ocenił(a) serial na 10
Pijany_Aniol

Zgadzam się w 100% !! każdy kto po 8 sezonie (mimo że najsłabszym) i po specialu porzegnalnym czuje się "osierocony", co dalej.. niestety nic, pozostaje oglądnąć od nowa, myślę jednak że za parę lat żeby nie pamiętać wszystkiego
Mnie 8 sezonów zajęło z 4 miesiące codziennie po kila odcinków.. brakuje tego..

ocenił(a) serial na 10
numermander

ja na razie ogladnelam pierwsza serie;) szczeze lepszego serialu nie widzialam;DD w prawie kazdej minucie nie wyrabiam z baki <lol>

Maggie_oO

również uważam, że zarówno ten serial jak i przyjaciele to najlepsze seriale komediowe:)
jednakże serial bez Erica i oczywiście Kelso to nie to samo....oglądając 8 sezon czułam lekki niedosyt....może też dlatego bo denerwował mnie ten nowy koleś Randy czy jakoś tam...
teraz też oglądam losowo wybrane odcinki ;] +najbardziej w pamięć zapadł mi ten w którym Kelso chce zjechać z garbatej góry na łódce czy czymś takim haah...mistrzostwo:D

ocenił(a) serial na 10
ewa_knz_2

dobry był również odcinek, w którym cala ekpia + jak zwykle genialny Leo wybrali sie po piwo do Kanady:d ,,What are you doin' in Canada?''

ocenił(a) serial na 10
numermander

Zwracam sie do WAS z uprzejmą prośba o... informacje, bądz o udostepnienei napisow do 7 i 8 sezonu. Na napisy.info nie sa wszystkie, brakuje pojedynczych odcinkow... moze jednak ma ktos wszystkie? Bylbym wdzieczny za przesylke lub informacje
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby

BursztynTG@interia.pl

Bursztyn

polecam NapiProjekt. 4 pierwsze sezony maja idealnie dopasowane napisy wiec nie widze powodu dla ktorego nie moglbys sprobowac z dwoma ostatnimi:)