pare dni nie ogladalam rozowych lat i dzis wlaczylam i nie bardzo wiedzialam o co chodzi.nagle sie dowiedzialam ze fez i lori sa malzenstwem a kelso bedzie faderem;))no wiec czy ktos moglby mi napisac jak to sie stalo,w jakich okolicznosciach i dlaczego;))no i tez nie wiem jak to w koncu jest z jackie i hyde'm,pozdradzali sie i tera znow razem czy nie?
ps.nowa lalka co gra lori-beznadziejaaa
aha,zapomn dodac ze chodzi o szosty sezon-poczatek,ktory leci na hbo comedy.aha i jeszcze:red dostal zawalu bo sie dowiedzial o tym malzenstwie feza z lori?
FEZ i lori są małżeństwem, żeby Fez mógł zostać w Stanach. Spali ze sobą jak byli pod namiotami. Kelso będzie faderem bo chciał udowodnić wszystkim, że był w łóżku z Brook, a ona go nie pamiętała. W końcu przespał się z nią jeszcze raz, a ona im powiedziała że to prawda i że jest w ciąży. Jackie jest Hyde'm bo ona go przeprosiła za to że musiał na nią czekać całe wakacje. On ją przeprosił za to, że się umówił za taką laską. Ostatnio było ciekawe. Jakby co to powtórki są zawsze w sobote około 15:00. Dzisiaj Brook dała szansę Kelso. Jestem ciekawa jak to będzie ;)