PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78891
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

lzy...

ocenił(a) serial na 10

dzisiaj skonczylam ogladac that 70s show. to jest naj lepszy z najlepszych seriali na swiecie. ogladalam ich przeez ostatnie poltora roku. te ich kawaly i ogolnie klimat tego serialu mowi sam za siebie. so i just wanna to say: see you later dumbasses;)

ocenił(a) serial na 10
Maggie_oO

Maggie zgadza się z Toba w 200%:) Serial jest po prostu niesamowity! Najepszy jaki ogladalem. Co prawda wszystkich serii jeszcze nie obejrzalem, ale to tylko kwistia czasu. Pozdrawiam wszystki fanów serii:))

BUB4

Hey, powiem że też kochałem ten serial jak leciał on kiedyś kiedys temu pare lat w Polsacie:)
Czytam że tez go ostatnio oglądałeś wszystkie odcinki, czy możesz mi napisać z kąt wziać ten serial, bo bardzi chciałbym go zobaczyc raz jeszcze i to do końca, bo z tego co pamietam to polsat wszystkich odcinków nie wyemitował.

Byłbym wdzięczny za odpowiedź:)

Pozdrawiam
sirmichu

ocenił(a) serial na 10
sirmichu

sa na youtube, ale mozesz sobie sciagnac nie wiem z emule?? chyba na osiolek.net czy j czu jakos tak
pozdro

ocenił(a) serial na 9
Maggie_oO

Serial świetny, ale... 2 ostatnie sezony a zwłaszcza ósmy to już straszne badziewie. I tak to nie zmienia mojej dobrej oceny serialu. Jednak jeśli ktoś bierze się za oglądanie z czystym sumieniem może odpuścić sobie sezon 7 i 8.

ocenił(a) serial na 7
bonhart22___

racja 7 i 8 to lyypa na mase, odradzam również...

Francez

Zawsze zastanawia mnie fakt, że w telewizji nie puszczają tego typu fajnych seriali, tylko tworzą nowe, polskie badziewia typu `pierwsza miłość` --'
Zresztą od zawsze wiadomo, że dyrektorzy większych telewizji w Polsce mają widza za totalnego kretyna nieobeznanego w świecie filmu.