Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 79116
7,9 13 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

niż przyjaciele. Przyjaciele mają w sobie "to coś" nie wiem jak to wyjaśnić, ale jest niesamowity. Ten klimat, te ich przygody. Jestem pewny, że nigdy nie powstanie lepszy serial komediowy niż friends, bo to już klasyka.

ocenił(a) serial na 10
pieecc

Powstał lepszy ;] Różowe Lata 70 ;]

ocenił(a) serial na 7
wik1992

Nie sadzę, nie oglądałem różowych lat 70, ale z góry zakładam, że są gorsi. Przyjaciele to pierwszy taki świetny serial komediowy jaki powstał. Przez 10 sezonów w ogóle się nie zestarzał i był taki sam świetny. Każdy sezon był rewelacyjny. Niesamowity serial, magiczny. Bohaterowie przeżywali niesamowite przygody w serialu. Nie sądzę, żeby któryś serial komediowy bł lepszy od nich. Myślałem, że to będzie może "teoria wielkiego podrywu", ale nie. Jest to bardzo dobry serial komediowy, ale do przyjaciół im daleko. W ogóle zobacz sobie na nagrody Emmy: różowe lata 70- 13 nominacji do nagrody Emmy i żadnej wygranej, za to Friends 9 nominacji do złotego globu i jedna wygrana, 57 nominacji do nagrody Emmy, 6 wygranych. Widzisz, kolosalna różnica. Friends zjada każdy serial komediowy.

ocenił(a) serial na 10
pieecc

"nie oglądałem różowych lat 70, ale z góry zakładam, że są gorsi"
To o czym My w ogóle gadamy ???

ocenił(a) serial na 10
pieecc

Oglądałam "Przyjaciół" i oglądałam "That 70s show" więc można od razu powiedzieć, że wiem trochę więcej niż ty. Tak więc oba seriale mają zupełnie inny klimat, zupełnie inny humor więc wielkim nieporozumieniem jest porównywanie ich do siebie. Każdy jest świetny na swój sposób, ale szczerze mówiąc mimo tego iż lubię "Friends" częściej wracam do odcinków "That 70s show", bo mnie po prostu bardziej śmieszą.

pieecc

Popieram, że zestawienie 'Przyjaciół' i 'Różowych lat' jest w ogóle nie na miejscu, zdecydowanie inny rodzaj humoru, inne postacie. Lubię obydwa seriale, ale 'Różowe lata' bardziej przypadły mi do gustu ;)

ocenił(a) serial na 10
Georgie

Jako fan serialu"Friends" stwierdzam że Różowe.... śmieszniejsze:)

ocenił(a) serial na 10
Krzysiek198920

Prawda to:)