od 10 grudnia na Comedy Central o godzinie 20:50 :D
Właśnie miałam pisać, bo widziałam reklamę ale mnie ubiegłeś :P Uwielbiam ten serial mój ulubiony obok Przyjaciół :D Teraz drugi raz oglądam wszystkie sezony, aktualnie jestem na 4, ale na Comedy Central też będę oglądać :D
no to mamy podobny gust gdyż przyjaciele i różowe lata to też 2 moje ulubione sezony :D
no to widzę że i ja bym się z Wami dogadała bo to moje dwie perełki :) ale zastanawiam się czy tylko mnie przeraża poziom tłumaczenia ? zwłaszcza na comedy central :/
tłumaczenie jeszcze można przełknąć, nie jest takie złe. Irytujące jest to że nie pokazują odcinków w określonej kolejność. Ostatnio leciał chyba 15 a następny był już odcinek 22. Nie wiem kto tam pracuje, ale skoro macie taki bałagan to ja bym chętnie poszedł tam do pracy i trochę pomógł ;)
o z tym też się zgadzam, po za tym puszczają jeden sezon w kółko do znudzenia i czasami nawet jak strasznie lubie jakiś serial to po jakimś czasie widząc ten sam odcinek po raz 5 mam go już dość! Zero organizacji, też bym chętnie im pomogła :D
teraz który sezon puszczają? ciężko nadążyć za CC, a brak reklam z informacją który aktualnie sezon będą puszczać nie poprawia sytuacji