PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

od 10 grudnia na Comedy Central o godzinie 20:50 :D

rico89

Właśnie miałam pisać, bo widziałam reklamę ale mnie ubiegłeś :P Uwielbiam ten serial mój ulubiony obok Przyjaciół :D Teraz drugi raz oglądam wszystkie sezony, aktualnie jestem na 4, ale na Comedy Central też będę oglądać :D

ocenił(a) serial na 10
Sorella_filmaniak

no to mamy podobny gust gdyż przyjaciele i różowe lata to też 2 moje ulubione sezony :D

ocenił(a) serial na 10
rico89

seriale maiło byc nie sezony

rico89

no to widzę że i ja bym się z Wami dogadała bo to moje dwie perełki :) ale zastanawiam się czy tylko mnie przeraża poziom tłumaczenia ? zwłaszcza na comedy central :/

ocenił(a) serial na 8
cindirella00

tłumaczenie jeszcze można przełknąć, nie jest takie złe. Irytujące jest to że nie pokazują odcinków w określonej kolejność. Ostatnio leciał chyba 15 a następny był już odcinek 22. Nie wiem kto tam pracuje, ale skoro macie taki bałagan to ja bym chętnie poszedł tam do pracy i trochę pomógł ;)

varon

o z tym też się zgadzam, po za tym puszczają jeden sezon w kółko do znudzenia i czasami nawet jak strasznie lubie jakiś serial to po jakimś czasie widząc ten sam odcinek po raz 5 mam go już dość! Zero organizacji, też bym chętnie im pomogła :D

ocenił(a) serial na 10
cindirella00

ciekawe ile sezonów puszczą na CC, mam nadzieje że nie jeden

ocenił(a) serial na 8
rico89

teraz który sezon puszczają? ciężko nadążyć za CC, a brak reklam z informacją który aktualnie sezon będą puszczać nie poprawia sytuacji

ocenił(a) serial na 8
varon

wczoraj zaczął się 4 sezon