PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

musze przyznac że nie byłem przekonany do tego typu seriali ( comedy made in USA ) i wystepujących aktorów ( topher grace, ashton kutcher, wilmer valderrama ... ). ale gdy obejrzałem ostatni odcinek to jak.... hmm.... mysle że najlepiej oddaje to wypowiedz jednej z twórczyn serialu że chce byc jak ci ludzie, chce z nimi przebywać, spedzac tak czas.
ten serial jest naprawde świetny, ogladając go odnosi sie wrażenie że rezyser i aktorzy swietnie sie bawili tworząc go ( co zresztą przyznają w That '70s Show: The Final Goodbye ).
dla mnie ten serial jest bardzo wazny dlatego że zwrócił moja uwage na to co jest naprawde istotne w życiu.
That '70s Show jest kultowym serialem który wywarł na mnie pozytywny wpływ.

czekam na Wasze wypowiedzi, co Wam dał ten serial i jakie wrażenie wywarł ostatni odcinek???

P.s. pozdr fanów

ocenił(a) serial na 10
havanafilm

Ja kończę oglądać siódmy sezon i z każdym odcinkiem jest mi coraz bardziej smutno z powodu, że zbliżam się ku końcowi. Najlepszy serial w historii, idealnie wpasował się w moje klimaty. Muzyka, styl życia, samochody, czy przede wszystkim przyjaźń... wszystko wtedy było dużo lepsze niż teraz, a ten serial świetnie to oddaje.

ocenił(a) serial na 10
havanafilm

Bez wstydu powiem - poleciała mi łezka. Tak jakbym stracił wspaniałych przyjaciół. Oglądając czułem się jak członek ich gangu, a tu naglu bum i koniec. Ale świat poszedł do przodu pojawił się Dr. House, Dexter - już nie jestem samotny hehehhe

ocenił(a) serial na 10
havanafilm

Wczoraj obejrzałem ostatni odcinek i przyznaję się, że zrobiło mi się smutno. Pierwszy raz po skończeniu oglądania serialu.

ocenił(a) serial na 9
wojekko

a po obejrzeniu ostatniego odcinka przyjaciół? :P

ocenił(a) serial na 10
QuarteQ1

Przyjaciół skończyłem oglądać później niż Różowe Lata i tak samo było mi żal. ;>

havanafilm

Dwa dni temu skonczylam ogladac. Moim zdaniem nie powinni kontynuowac serialu bez Kelsa i Erica, ostatnie 2 sezony to taka lipa. Powinno byc tak jak w Przyjaciolach, ze obsada zostaje do samego konca. Fakt czlowiek sie z nimi zzyl, ale przyznaje, ze ostatnie 2 sezony ogladalam bez jakiejs ekscytacji. Kiedy ogladalam Przyjaciol i wlaczalam ostatni odcinek plakalam od pierwszej sceny - to juz koniec? nic wiecej sie nie wydarzy? co dalej? Chandler bedzie dobrym ojcem? Joey sie w koncu ustatkuje? Ross i Rachel zestarzeja sie razem czy Ross sie ozeni po raz 4? czy Pheobe przestanie byc pozytywna postacia? czy Monika sie roztyje? :) Unikam ostatniego odcinka bo zwyczajnie robi mi sie smutno, w przypadku 70's show oczuwalam ulge, ze to juz koniec. Swietny serial do 5 sezonu im dalej tym gorzej. Oceniam go pozytywnie bo tak jak bylo powiedziane w finaly goodbye ci ludzie zyli tak jak i my zyjemy dzis. Jedno wiem na pewno, nie wroce do tego serialu, natomiast Przyjaciele prowadza mnie przez zycie od kilku ladnych lat. Podpisuje sie pod lista fanow 70's show poniewaz takie seriale sa potrzebne w czasie kiedy z ekranu telewizorow krew leje sie strumieniem i morduje sie za paczke fajek. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 8
havanafilm

Dzisiaj skończyłem oglądać ostatnią serię oraz odcinek pożegnalny. Zrobiło się smutno. Bardzo smutno.
Serial genialny, jeżeli zaliczę sesję to zacznę oglądać od nowa. Na liście moich ulubionych seriali komediowych zajmuje zaszczytne miejsce obok bundych.
Wszyscy narzekają na ósmy sezon, a ja powiem że nie był taki straszny. W porównaniu do wcześniejszych słabszy ale nie tragiczny. Było trochę więcej Feza i Leo co mi akurat pasuje. Jedyne czego nie mogę wybaczyć to tragiczny Randy.

kaloryferer

Randy to nieporozumienie w ogole nie wiem komu on loda robil ze go od razu wsadzili do czolowki. Leo byl od pierwszego sezonu i jakos w czolowce pojawil sie na szarym koncu.

ocenił(a) serial na 10
Kryzmys

Aktor grający Randy'ego miał dostać rolę Erica, po tym jak Topher Grace odszedł z serialu, ale scenarzyści jednak zdecydowali się, że Eric wyjedzie do Afryki, i stworzyli nową postać. Leo, czyli Tommy Chong siedział w więzieniu za sprzedawanie artykułów związanych z marihuaną, dlatego nie grał w serialu przez jakiś czas. Jeżeli ktoś nie wie, to ciekawostką jest też to, że aktorka grająca siostrę Erica (ta pierwsza) przestała grać w serialu, bo znalazła się na odwyku narkotykowym. Teraz chyba siedzi w więzieniu i został z niej wrak człowieka.

ocenił(a) serial na 10
wojekko

Ja troszkę nie na temat,ale muszę powiedzieć,że ten serial wymiata ;] Tak się wkręciłem,że właśnie skończyłem pierwszy sezon (obejrzałem cały w 3 dni). I chce więcej ;]

ocenił(a) serial na 10
wik1992

Ja dziś wieczorem będę oglądać 11 odcinek 8 sezonu. Co mogę powiedzieć? Że ostatni sezon średnio mi się podoba, ale nadal wymiata. Na tle poprzednich wypada słabiej. Ale to pewnie dlatego, że strasznie brakuje mi Erica i nawet Kelso. Ogólnie kiedy tak analizuję postacie to dochodzę do wniosku, że już w tych dwóch sezonach kilka postaci ewoluowało. Np. Jackie- dojrzała, FEZ- odnoszę wrażenie, że jego poczucie humoru nieco poszło w inną stronę niż wcześniej, Hyde- zaskoczył mnie ślubem. Dziwię się, że para całego serialu zrywa ze sobą telefonicznie. Przez całe 7 sezonów widzieliśmy wzloty i upadki w ich związku, poznaliśmy bohaterów i moim zdaniem to zerwanie było strasznie naciągane bo zwyczajnie do nich nie pasuje. Z resztą potem zachowanie Donny też nie jest do końca w jej stylu.
Randy póki co nie podoba mi się wcale, mimo iż ma nawet zabawne teksty. Ale wiecie co? Już wolę żeby Randy był Randym, byle by nie był Erickiem. Chwała producentom, że stworzyli nową postać, bo Randy jako Eric zupełnie nie pasuje. Zastąpienie Erica nowym aktorem to byłaby zniewaga dla jego fanów.

PS. płakać mi się chce kiedy myślę o ostatnim odcinku, ale jedno jest pewne- zaraz po obejrzeniu ostatniego odc, zaczynam serial od początku :)

ocenił(a) serial na 10
xandris

Ja,dorosły chłopak,a płakałem jak dziecko po ostatnim odcinku... Dlatego jest 10/10 ;]

ocenił(a) serial na 10
wik1992

Ja wczoraj pooglądałem ostatni odcinek i zgadzam się, że ostatni sezon był najsłabszy. W sumie to 8. sezon zobaczyłem bo chciałem zobaczyć jak potoczą się losy bohaterów. W sumie najlepszy (jak dla mnie) bohater to Hyde ale gdy wrócił Kelso ,w ostatnim odcinku, wystarczyło kilka jego wypowiedzi a już śmiałem jak głupi:D

ocenił(a) serial na 10
havanafilm

Po ostatnim odcinku, który widziałam kilka lat temu zwyczajnie się poryczałam. Na końcu (przy okazji napisów) widzimy ich jeszcze jadących i śpiewających w samochodzie (młodszych o 8 lat, 4 lata serialowe) - Jackie: "Boy, we're good!" Fez: "We're really good!" Pisząc posta mam dreszcze ;) Aby zapobiec katastrofie co zrobiłam po obejrzeniu odcinka finałowego? Włączyłam 1 serie i się zaczęło, tura #2 :D
Najlepszy serial komediowy w historii. Pamiętam, jak będąc w gimnazjum (obecnie - 23 lata...) przypadkiem trafiłam na ów serial na Polsacie. Strasznie mnie przyciągnął, jednak nie zawsze mogłam go oglądać. Po 3 sezonie przestali emitować. Jakiś czas później zaczęła się moja 'regularna' przygoda z latami '70 od początku :D Boki zrywałam oglądając odcinki jeden za drugim, chłonąć je. Nie wiem ile razy widziałam wszystkie serie, kilka, plus oglądanie wyrywkowe. Z racji wakacji i dużej ilości czasu zaczynam od początku :)
Hello Wisconsin!!!

ocenił(a) serial na 8
havanafilm

A mnie ostatni odcinek jakoś nie wzruszył- nie tak, jak powinien. Bardziej poruszył mnie odcinek przedostatni- kiedy Kitty oprowadza kupców po sowim domu. No i motyw z rzucaniem palenia przez Hyde`a- tak się to nie mogło przecież skończyć!!! xD tak więc last episode to był już taki deser na pożegnanie (otarcie łezek?).

havanafilm

Trzeba przyznać, że odliczanie sylwestrowe, koniec dekady 70' i pusta piwnica - genialne :)

ocenił(a) serial na 10
beatas16

popłakałam sie jak obejrzałam ostatni odcinek ;(

ocenił(a) serial na 10
havanafilm

http://www.youtube.com/watch?v=lLeCB7Kn-VE

Todd Rundgren - Hello its me

Kawałek ze specjalnego odcinka podsumowania calego serialu:)
YOU DUMBASS:))