PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94892}

Różowe lata 70.

That '70s Show
1998 - 2006
7,8 79 tys. ocen
7,8 10 1 78859
8,0 16 krytyków
Różowe lata 70.
powrót do forum serialu Różowe lata 70.

zajebisty:)

ocenił(a) serial na 10

super serial!!opieram cale swoje zycie na nim i wszyscy aktorzy ktorzy tu grali glowne postaci powinni ostac oscara bo zaden serial tak mnie nie rozsmieszyl i w ogle!! uwielbiam go naprawde:):)

ocenił(a) serial na 10
smakwhisky

popieram cie to najlepszy serial swiata przy najmniej dla mnie:)

ocenił(a) serial na 9
milakunis

I ja się zgadzam, nie ma tak śmiesznego a zarazem życiowego serialu jak ten...Reżyser jak i obsada odwalili kawał konkretnej i solidnej roboty za co należą im się ogromne pochwały :)

użytkownik usunięty
Rejwen

No ja bym się do końca nie zgodziła. Przecież są jeszcze "Przyjaciele" życiowi i również bardzo śmieszni:) Choć fakt, oglądając "Różowe lata.." jeszcze nigdy się tak głośno nie śmiałam:D

ocenił(a) serial na 9
smakwhisky

Dokładnie zajebisty . A to , że akcja rozgrywała się w latach 70' jest podwójnie zajebiste .

ocenił(a) serial na 9
smakwhisky

mam to samo co autor tematu :)

ocenił(a) serial na 9
smakwhisky

Szkoda tylko, że twórcy serialu nie stworzyli już potem nic godnego uwagi. Były przymiarki do "Różowych lat 80-tych" i nakręcono nawet jeden sezon, ale aktorzy inni, humor nie ten, ogólnie - padaka.

ocenił(a) serial na 9
grimfather

I dodatkowo poprzez sam tytuł , nawiązano do serialu który już był kultowy , więc porównania , które musiały na 95 % wyjść na niekorzyść dla 80' były nieuniknione . Wiadomo sentyment do 70' .

ocenił(a) serial na 10
50_GROSZY

nie wiecie co stało się z Donną? od 2006 nie pojawiła się w żadnej roli

ocenił(a) serial na 9
scrappy_coco

grała epizod w dr. House, a co do serialu to go uwielbiam

ocenił(a) serial na 10
pizmak_os

czyli skończyła karierrę aktorską? nie wiecie co teraz porabia? reszta gra dalej. co do serialu to chyba najlepszy na świecie kiedyś napewno do niego powróce:)

ocenił(a) serial na 10
scrappy_coco

Donna raczej gra ale w niszowych produkcjach i serialach tez niewysokich lotow:) po rozowych nie osiagnie juz tak duzego sukcesu:)

smakwhisky

rzeczywiście, jeden z najlepszych seriali komediowych EVER. :D widziałem wszystkie odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
smakwhisky

Są tylko dwa tak zajebiste seriale - "Różowe lata 70" i "MASH". Oczywiście 10/10