Ród smoka: Sezon 1 Ród smoka sezon 1, odcinek 10
odcinek Ród smoka (2022)

Ród smoka | Czarna Królowa

The Black Queen 59m
8,4 2,6 tys. ocen
8,4 10 1 2605
Ród smoka
powrót do forum s1e10

Możecie wreszcie przestać robić z niego uja większego niż jest???Ja dokładnie widzę, wasze zdradzieckie pióro, i wszystkie momenty gdzie go brudzicie PONAD MIARĘ!!!
A do tego jednocześnie wybielają Alicent, Aemonda i Rhaenyrę.

NIECH JE WIŚNIA POWĄCHA!

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

O, jaki fajny filmik znalazłam, ze SPECJALNYMI POZDROWIENIAMI DLA PANI SARUNI H.
https://vm.tiktok.com/ZMFka6BuA/ ❤
Ty się ciesz, BABO, że ja nie mogę pisać Antmana. Tak bym go wysmarowała że byś z 5 razy zrobiła pod siebie!!!!!
Ja nie po to wymieniam Panakina na Danonka żeby się musieć stresować jakimiś darksajdowymi odpałami wziętymi z dupy, nie powiem czyjej...
A Ty Condel nie widzisz co one robią?! To jest takie śmieszne dla Ciebie?!
WEŹ JE OGARNIJ MOŻE PRZYHAMUJ TROCHĘ CO.

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Wycinanie scen w których on przejawia ludzkie odruchy jest już po prostu karykaturalne. Tak jak wycięli to, jak przytula swoje córki po śmierci matki, tak tutaj ewidentnie wycięli to, jak podchodzi do Rheanery po porodzie (stoi na tych schodach jak debil i się gapi po czym za sekunde jest w innym miejscu XD). Nie wspomnę już nawet o tym legendarnym leżeniu plackiem na plaży z którego jest tyle memów a z którego zostawili dosłownie jedno durnowate ujęcie. Tak samo scena z duszeniem Rhaenery to ewidentnie jakieś inne ujęcie niż to, które było w trailerze serialu. Tak jakby sami się nie mogli zdecydować jaki on właściwie ma być. Imo to jak przedstawili go w ostatnim odcinku trochę się kłóci z całą jego postacią, która przecież temu jest pociągająca bo on robi zarówno złe rzeczy jak i ma jasną stronę, a nią jest dbanie o rodzinę. Nie wiem w jaki sposób on ma być ciekawszy przez to, że jest całkowicie zły…

Zohydzanie tej postaci jest ewidentne. No ale to w końcu TOKSYCZNY mężczyzna….