Na zig zapie to leci noi sądze ze gdyby był zwykły lektor byłoby 500 razy lepiej...poprostu ten dubbing jest o dupe rozstrzaść! A serial świetny...:)
Zgadzam sie w 100%. Nie wiesz moze czy ten serial nie leci na jakimś kanale w oryginalnym jezyku? w ogóle polski dubbing jest do chrzanu 9no oprócz superowego Shreka). 30-latki użyczaja głosu nastolatkom. I co w tego wychodzi? Bagno...
tez sie zgadzam , serial był by bardziej popularnijeszy i uwielbiany ten dabing mnie morduje jak słysze tekst "okejos" albo "żabson" wrr oni wszyscy ttak naprawde maja super głosy widzałąm urywki orginalne aż miło sie słuchało.
RR można oglądać w oryginale na The-N, TvTome i Family Channel. Ja niestety nie mam tych kanałów :/
tak!!! zgadzm soe z toba. strasznie wkurzaja mnie ten podklad glosow. jest do d... :P eheh. ale serial ogolnie jest spoko.
Oh to prawda. Niektóre głosy może i nawet pasują do postaci, jednak.. eh sami wiecie :/ Zgadzam się! Najlepiej jakby było z napisami ,aLE TO WKOńcu tv i kanał dla dzieci i młodziezy...
mi nie przeszkadzxa
lubie jak Ray mowi, ale Robbie i Travis sa troche naciagani, nie przeszkadza mi dubbing, jednak piosenki mogły by byc oryginalne
A oglądałeś odcinki w oryginale? Bo ja sobie sciagnelam i sa beznadziejne glosy prawdziwe. Takie slodziutkie,że szok. Nie polecam:/
dubbing mi tez sie nie podoba ale gorszy jest carter boze jak ja go widze to mam ochote telewizor rozwalic
Na pewnej zagranicznej stronie są do ściągnięcia wszystkie odcinki RFR . I to w wersji zupełnie oryginalnej :] Tylko w trochę kiepskiej jakości, ale co tam :D Mogło byc gorzej, a ja wole miec na kompie takie, niż żadne :)
czy moglbys podac co to za stronka? bardzo mi zalezy na dc w wersji angielskojezykowej! z gory dziekuje!
Dubbing jest Ekstra !! Dziękuje serdecznie tym którzy przykładają do niego ręki, teksty nie są przesadzone slagnami i normalnie to brzmi, bo jak czasami słysze w innych filmach o młodzieży tekst : "ELo ziomolo bracholo" sorry ale nikt tak nie mówi, RFR jest doskonale przetłumaczone a teksty są super - głos Raya Travisa i pytalskiego są super - głos Lily nieco piskliwy momentami...
Macie pretensje do dubbingu a tak naprawde nie słyszeliście złego ...
Dubbing jest swietny lepszego zrobic nie mozna. ale ludzie oczywiscie lubia sie czepiac wszystkiego :P