PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126104}

Radiostacja Roscoe

Radio Free Roscoe
2003 - 2006
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6423
6,0 2 krytyków
Radiostacja Roscoe
powrót do forum serialu Radiostacja Roscoe

Na zig zapie to leci noi sądze ze gdyby był zwykły lektor byłoby 500 razy lepiej...poprostu ten dubbing jest o dupe rozstrzaść! A serial świetny...:)

Karolinka_4

Zgadzam sie w 100%. Nie wiesz moze czy ten serial nie leci na jakimś kanale w oryginalnym jezyku? w ogóle polski dubbing jest do chrzanu 9no oprócz superowego Shreka). 30-latki użyczaja głosu nastolatkom. I co w tego wychodzi? Bagno...

parfuum

tez sie zgadzam , serial był by bardziej popularnijeszy i uwielbiany ten dabing mnie morduje jak słysze tekst "okejos" albo "żabson" wrr oni wszyscy ttak naprawde maja super głosy widzałąm urywki orginalne aż miło sie słuchało.

ocenił(a) serial na 10
Karolinka_4

RR można oglądać w oryginale na The-N, TvTome i Family Channel. Ja niestety nie mam tych kanałów :/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Karolinka_4

tak!!! zgadzm soe z toba. strasznie wkurzaja mnie ten podklad glosow. jest do d... :P eheh. ale serial ogolnie jest spoko.

Karolinka_4

Oh to prawda. Niektóre głosy może i nawet pasują do postaci, jednak.. eh sami wiecie :/ Zgadzam się! Najlepiej jakby było z napisami ,aLE TO WKOńcu tv i kanał dla dzieci i młodziezy...

ocenił(a) serial na 9
Karolinka_4

mi nie przeszkadzxa
lubie jak Ray mowi, ale Robbie i Travis sa troche naciagani, nie przeszkadza mi dubbing, jednak piosenki mogły by byc oryginalne

Karolinka_4

A oglądałeś odcinki w oryginale? Bo ja sobie sciagnelam i sa beznadziejne glosy prawdziwe. Takie slodziutkie,że szok. Nie polecam:/

Karolinka_4

dubbing mi tez sie nie podoba ale gorszy jest carter boze jak ja go widze to mam ochote telewizor rozwalic

Karolinka_4

Na pewnej zagranicznej stronie są do ściągnięcia wszystkie odcinki RFR . I to w wersji zupełnie oryginalnej :] Tylko w trochę kiepskiej jakości, ale co tam :D Mogło byc gorzej, a ja wole miec na kompie takie, niż żadne :)

Shady_L

czy moglbys podac co to za stronka? bardzo mi zalezy na dc w wersji angielskojezykowej! z gory dziekuje!

ellallalle

Dubbing jest Ekstra !! Dziękuje serdecznie tym którzy przykładają do niego ręki, teksty nie są przesadzone slagnami i normalnie to brzmi, bo jak czasami słysze w innych filmach o młodzieży tekst : "ELo ziomolo bracholo" sorry ale nikt tak nie mówi, RFR jest doskonale przetłumaczone a teksty są super - głos Raya Travisa i pytalskiego są super - głos Lily nieco piskliwy momentami...
Macie pretensje do dubbingu a tak naprawde nie słyszeliście złego ...

martin_8

Dubbing jest swietny lepszego zrobic nie mozna. ale ludzie oczywiscie lubia sie czepiac wszystkiego :P

Karolinka_4

oto adres stronki :] http://www.horsecrazy.ca/RFRepisodes. [www.horsecrazy.ca/RFRep ...] Wybacz, że tak późno, ale dawno mnie tu nie było :]