PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126104}

Radiostacja Roscoe

Radio Free Roscoe
2003 - 2006
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6423
6,0 2 krytyków
Radiostacja Roscoe
powrót do forum serialu Radiostacja Roscoe

Mam kilka pytań, które mnie nurtują. Mogą wydać się wam głupie,ale a nuż znajdzie się ktoś kto udzieli mi na nie odpowiedzi :)
Zastanawiałam się zawsze gdzie grupa przyjaciół prowadziła te audycje radiowe? W pewnym momencie myślałam, że jest to piwnica Lily. Potem myślałam, że jakiś składzik Mickey'a. Sama już teraz nie wiem.
Kolejne to kim dokładnie była Kim Carisle? Uczennicą, czy też była już absolwentką która pełniła tylko funkcję DJ'a w szkolnym radiu? (Jakoś nigdy nie ma lekcji etc.) Pozdrawiam fanów i z góry dzięki za ew. odpowiedzi :)

ocenił(a) serial na 10
fijolka90

ok, no więc xD
radio jest prowadzone w starym magazynie przy kolei(najpierw było miejscem spotkań trójki dopiero później stało się radiem) co można zauważyć w rożnych scenach i chyba gdzieś raz było napomknięte.
A Kim jest normalną uczennicą tylko po prostu prowadzi radio i była najbliższą i najwierniejsza uczennica dyrcia więc miała różne przywileje ;)
pomogłam? pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
arwena16

Pomogłaś, dzięki :) Co do miejsca mam jednak wątpliwości. Też byłam pewna, że to magazyn. Jednak z tropu zbiła mnie jedna ze scen pod koniec ostatniego odcinka kiedy Lily i Ray siedzieli w 'radiostacji' na kanapie i zamigało światło (był to znak od ojca Lily, że za późno na gości). Ona wtedy odkrzyknęła 'tak tato, on już idzie'. Wynika z tego, że odbywało się to wszystko w piwnicy Lilian.

ocenił(a) serial na 10
fijolka90

Ja uważam, że był to magazyn, a sytuacja z ostatniego odcinka, to moim zdaniem taki odruch Lily na migające światło, była tak przyzwyczajona, że zapomniała gdzie jest? Może są prostrze wytłumaczenia, ale ja lubię wszystko kręcić i to moja wersja.

przemolini

Zgadzam się z przemolini :) To był jakiś magazyn, a reakcja Lily to po prostu przyzwyczajenie, pewnie zapomniała gdzie jest, a migające światło było dla niej zawsze sygnałem od ojca :)

ocenił(a) serial na 10
kaska_111

A gdzie tak naprawde kręcili ten serial...wjakiej miejscowości wie ktos?

ocenił(a) serial na 8
travis661

Pozwolę sobie zauważyć, że w scenie na kanapie Lily siedziała z Riverem, nie Rayem, i to było w jej pokoju. River nic nie wiedział o RR, więc nie mógł znaleźć się w radiostacji.

ocenił(a) serial na 10
Eruaniel

W ostatnim odcinku tym światłem nie zamigotał jej ojciec tylko Travis z Robbiem dla żartu, a Lily z przyzwyczajenia, tak o tym ojcu palnęła ;D

Seniorita_Paulita

Ja zgadzam się z Euraniel.
A i jakby ktoś chciał, to tu taka moja mała wersja (i moje kumpeli) wydarzeń po ostatnim odcinku (ostatni taniec):
pamietniki-roscoe.blog.onet.pl