PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126104}

Radiostacja Roscoe

Radio Free Roscoe
2003 - 2006
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6423
6,0 2 krytyków
Radiostacja Roscoe
powrót do forum serialu Radiostacja Roscoe

Jak przeczytałem niedawno na forum,ekipa radiostacji roscoe wznowiła prosukcja,amerykańska premiera serialu jak można się dowiedzieć nastapiła pare dni temu(31 sierpnia)w związku ztym chce wysłać e-mail do Zig Zapa,aby zakupili serie,mysle że jednym z głównych jest petycja.no to co wpisujecie sie?

ocenił(a) serial na 8
Edward_Nozycoreki

To dobry pomysł.Jestem z tobą.Oby tylko to coś dało.ale mysle ze moze sie udac :)

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

no pewnie ze podpisujemy. tez chcemy rr!!

Edward_Nozycoreki

Jestem za!!!!!!!!! Uwielbiam RR!!!!!! Wpisujcie się, im nas więcej, tym lepiej!!!!!!!!!!

Edward_Nozycoreki

Pewnie że jestem z Tobą. To spoko serialik ;]

Edward_Nozycoreki

Pewnie że jestem z Tobą. To spoko serialik ;]

ocenił(a) serial na 7
Ola_15

Trochę to dziwne. O tym jedynie IMDB opowiada, a chociażby na stronie The N nie ma o tym ani słowa. Podejrzane.

ocenił(a) serial na 10
yaten_nyo

no ludzie co z wami!!! przeciez wszyscy kochamy rr!!! podpisywac sie! im nas wiecej tym lepiej! aaa... zapomnialam napisac ze z ta petycja to genialny pomysl! papapap

ocenił(a) serial na 10
moska3

Jakoś dla mnie jest to mało prawdopodobne że wznowili produkcję ale jeśli to prawda - byłoby super ;]

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

jestem zdecydowanie z wami. oby to cos dalo!!

ocenił(a) serial na 10
Lopez_6

uwielbiam rr! z reką na sercu moge powiedzieć ze to najlepszy serial pod słońcem, dlatego nie wyobrażam sobie żeby zigzap nie zakupił 3 serii. no i 4. a najlepiej wszystkich które są. bardzo dobry pomysł i myśle że coś da. powodzenia.

koniorka13

jestem zdecydowanie za!! na pewno będę oglądał! i moje siorki też. moi kumple też nie mogą się doczekać 3 serii. POWODZENIA!!!

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

Ja też napisłam do Zig zapa ale niestety nie wiem czy zakupią te nowe odcinki czy nie bo mi nie odpisali.Ale oczywiście jestem z wami bo kocham RFR.Dosłownie kocham a jak nie lecą na zig zapie to oglądam po angielsku.
Ps.Od 13 pażdziernika leci 2 seria:)Na zig zapie.

Edward_Nozycoreki

To jest, jak już pisałam bardzo dobry pomysł, a może by napisać jeszcze petycję na stronie www.petycje.pl ??

ocenił(a) serial na 8
Edward_Nozycoreki

PEWNIE ZE WPISUJE SIE WPISUJE SIE JESTEM ZA MUSZĄ BYC KOLEJHNE ODCINKI!!1 ALE GDZIE MAM SIE PODPISYWAĆ NIGDY NIE PODPISYWAŁAM SIE POD ŻADNA PETYCJA WIEC NIC NIE WIEM!!

Edward_Nozycoreki

ja też się podpisuję! rr to jeden z lepszych seriali jakie widziałam i chętnie zobaczyłabym jego kontynuację ;)

Edward_Nozycoreki

jestem jak najbardziej za! xD uwielbiam serialowego ray'a xD i travis
a i oczywiście tego murzynkaa xD

Edward_Nozycoreki

Jasne !! Uwielbiam Radiostację Roscoe =*

ocenił(a) serial na 5
Edward_Nozycoreki

też jestem za !! (ale może bez polskiego dubbingu - wystarczy lektor) :)

ocenił(a) serial na 5
Edward_Nozycoreki

też jestem za !! (ale może bez polskiego dubbingu - wystarczy lektor) :)

Edward_Nozycoreki

I ja też jestem za!!! Czy coś już wiadomo na ten temat??!!

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

ja tez sie dolanczam ale te nowe odcinki to seria ktora juz 3? i z ilu odcinkow sie skada seria?

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

sory za post pod postem ale zainteresowalem sie troche tym tematem i musze powiedziec ze nie ma kolejnych odcinkow to fikcja ktos puscil tylko taka plotke a szkoda bo ja tez chcialbym zobaczyc jakies nowe odcinki :/

ocenił(a) serial na 9
Hozon

chyba nikt nie przeczytal Twojego posta ;)

ocenił(a) serial na 10
Edward_Nozycoreki

NO to ba ze jestem z toba:) bardzo lubie ten serial i chetnie bede ogladal dalej:)

travis661

Ja chętnie się podpisze pod petycją tylko dajcie do niej link

ocenił(a) serial na 8
Edward_Nozycoreki

Też jestem za!!!! MUSZE zobaczyć kolejne odcinki:D

ocenił(a) serial na 10
Lailea

JA TEŻ! JA TEŻ! JA TEŻ!! :P

ocenił(a) serial na 8
Miyu67

STOJĘ ZA WAMI MUREM! ;)
<za krótki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>

ocenił(a) serial na 9
Yuzuki

Jestem za :-),
Bo na Zig-Zapie tylko I i II sezon puszcali a 3 i 4 juz nieee...

ocenił(a) serial na 8
piter_man

wiecie co ale ja nie jestem pewna czy tylko 1 i 2 sezon puszczali, bo jak sciągałam odcinki w amerykańskiej wersji to u nich w 4 sezonach były wszystkie te odzcinki które sie u nas pojawiły, cyzli musieli te 4 sezony zmiescić w 2... tak sadze ale to tylko przypuszczenia i wcale nie musze miec racji...