Jak przeczytałem niedawno na forum,ekipa radiostacji roscoe wznowiła prosukcja,amerykańska premiera serialu jak można się dowiedzieć nastapiła pare dni temu(31 sierpnia)w związku ztym chce wysłać e-mail do Zig Zapa,aby zakupili serie,mysle że jednym z głównych jest petycja.no to co wpisujecie sie?
To dobry pomysł.Jestem z tobą.Oby tylko to coś dało.ale mysle ze moze sie udac :)
Trochę to dziwne. O tym jedynie IMDB opowiada, a chociażby na stronie The N nie ma o tym ani słowa. Podejrzane.
no ludzie co z wami!!! przeciez wszyscy kochamy rr!!! podpisywac sie! im nas wiecej tym lepiej! aaa... zapomnialam napisac ze z ta petycja to genialny pomysl! papapap
Jakoś dla mnie jest to mało prawdopodobne że wznowili produkcję ale jeśli to prawda - byłoby super ;]
uwielbiam rr! z reką na sercu moge powiedzieć ze to najlepszy serial pod słońcem, dlatego nie wyobrażam sobie żeby zigzap nie zakupił 3 serii. no i 4. a najlepiej wszystkich które są. bardzo dobry pomysł i myśle że coś da. powodzenia.
jestem zdecydowanie za!! na pewno będę oglądał! i moje siorki też. moi kumple też nie mogą się doczekać 3 serii. POWODZENIA!!!
Ja też napisłam do Zig zapa ale niestety nie wiem czy zakupią te nowe odcinki czy nie bo mi nie odpisali.Ale oczywiście jestem z wami bo kocham RFR.Dosłownie kocham a jak nie lecą na zig zapie to oglądam po angielsku.
Ps.Od 13 pażdziernika leci 2 seria:)Na zig zapie.
To jest, jak już pisałam bardzo dobry pomysł, a może by napisać jeszcze petycję na stronie www.petycje.pl ??
PEWNIE ZE WPISUJE SIE WPISUJE SIE JESTEM ZA MUSZĄ BYC KOLEJHNE ODCINKI!!1 ALE GDZIE MAM SIE PODPISYWAĆ NIGDY NIE PODPISYWAŁAM SIE POD ŻADNA PETYCJA WIEC NIC NIE WIEM!!
ja też się podpisuję! rr to jeden z lepszych seriali jakie widziałam i chętnie zobaczyłabym jego kontynuację ;)
jestem jak najbardziej za! xD uwielbiam serialowego ray'a xD i travis
a i oczywiście tego murzynkaa xD
ja tez sie dolanczam ale te nowe odcinki to seria ktora juz 3? i z ilu odcinkow sie skada seria?
sory za post pod postem ale zainteresowalem sie troche tym tematem i musze powiedziec ze nie ma kolejnych odcinkow to fikcja ktos puscil tylko taka plotke a szkoda bo ja tez chcialbym zobaczyc jakies nowe odcinki :/
NO to ba ze jestem z toba:) bardzo lubie ten serial i chetnie bede ogladal dalej:)
Jestem za :-),
Bo na Zig-Zapie tylko I i II sezon puszcali a 3 i 4 juz nieee...
wiecie co ale ja nie jestem pewna czy tylko 1 i 2 sezon puszczali, bo jak sciągałam odcinki w amerykańskiej wersji to u nich w 4 sezonach były wszystkie te odzcinki które sie u nas pojawiły, cyzli musieli te 4 sezony zmiescić w 2... tak sadze ale to tylko przypuszczenia i wcale nie musze miec racji...