Niestety od przyszłego tygodnia RR będzie w TVP 2 nadawać od godziny 14 bądź jej okolic. O zwykłej porze emisji będzie serial "Na wariackich papierach". Zły ruch ze strony TVP. Ja i tak we wtorki nie oglądam, bo w domu jestem po 17, a teraz jeszcze taki numer?
Wrrr.... TVP 2 chyba przesadza.
Nie rozumiem dlaczego mają przesunąć serial. =/
Ja nie zawsze wracam tak wcześnie a bardzo lubię RFR.
Skąd takie wiadomości? Chyba ich pogięło! O tej porze to zwykle jestem jeszcze w szkole :/
oszaleli?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie to nie może byc prawda pogieło ich!!!!!!!!! Ja juz sie uzależniłam od RR!!!!! Przecież nie mogę się z lekcji zwalniać!
to jest serial dla młodzieży a młodzież chodzi do szkoły i nie każdy jest o 14 w domu, więc jak stracą oglądalność to znów przesuną ;/
Najpierw dawali z napisami i głupim tłumaczeniem, teraz dają z dubbingiem z ZigZapa (ale to dobrze), puszczali o 16, teraz jest o 14... Już nie wiedzą, co mają robić ;/
witam
moim zdaniem tvp2 źle postąpiła przesuwając godzine filmu radiostacjii roscoe teraz to ja napewno nie będe miała jak oglądac bo we wtorki wracam o 17 do domu a tak to bym sobie w środy i w czwartki oglądneła radiostacje a teraz to nici już z tego mam tylko nadzieje że powróci radiostacja o 16.35
Ja! Ten dubbing jest koszmarny. Na początku traktowałam to jako naukę angielskiego. Później jak ulubiony serial. A teraz? Jak niemożliwość. Napiszę. Dajcie adres :P
Co prawda chodziło mi o pretensje związane z godziną transmisji, ale o napisach też można wspomnieć :) Trzeb by wejść na stronę TVP2 i stamtąd wziąć maila...
Po najbliższym weekendzie w ogóle RFR nie będzie emitowany,a to jeszcze nie koniec serialu,to się nazywa...a szkoda słów.
Taa? No chyba im do reszty odwaliło... Nie dość, że zmienili godziny emisji to jeszcze nie wyemitują końcowych odcinków... :|
Mam przed nosem program telewizyjny na następny tydzień i od poniedziałku do piątku nie ma nawet o nowej porze,nic,kompletnie nic,wraca M.A.S.H.,ale nie żeby od początku,nie bo po co,od 15o odcinka czy kilka wcześniej,wiec możemy zapomnieć o RFR. :(
To było do przewidzenia. Jeśli zmienili porę emisji na tak beznadziejną, to już od jakiś dwóch tygodni się na to szykowali. Szkoda. Rozumiem, że serial nie namawiał do płacenia abonamentu, czy zrobienia badań mammograficznych, ale dzięki temu miał swój urok. I genialną muzykę. I szkoda, ze wiele osób nie zobaczy końcówki. Ja ją oglądałam w internecie jest super.