PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126104}

Radiostacja Roscoe

Radio Free Roscoe
2003 - 2006
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6423
6,0 2 krytyków
Radiostacja Roscoe
powrót do forum serialu Radiostacja Roscoe

kogo z RR najbardziej lubicie, a kogo najbardziej nie lubicie? ja najbardziej lubie chyba Parker za jej glupote i Raya za poczucie chumoru. oni sa super. i chyba nie ma takiej postaci ktorej nie lubie

ocenił(a) serial na 7
moska3

Ja najbardziej lubiłam Ray'a właśnie za jego poczucie humoru oraz Lily i Parker :) A nie lubiłam... Hmmm... nie wiem :P

ocenił(a) serial na 7
meell

Ja najbardziej lubie Robbiego i Lili, za ich styl i charakter, a najmniej napuszonego Rivera.

ocenił(a) serial na 9
Ptaszekc60

najbardziej??? PARKER&RAY!!!najmniej? River....hmmm chyba tyle..a i jeszcze uwielbiałem Ed'a i Ted'a :D

użytkownik usunięty
meell

najbardziej parker i travisa, a najmniej rivera. a lily i ray są strasznie dziecinni i przez cały serial nie mogli się zebrać żeby wreszcie być razem i za to ich niezbyt lubię. Ale i tak parker jest najlepsza! ;]

ocenił(a) serial na 10
moska3

Nafajniesi są Parker, Ray & Lily a jak BUDDA żekł [Ha,ha,ha] chyba wiecie o kogo chodzi on mnie wkurza....On wogule nie ma luzu...;]

ocenił(a) serial na 10
Mimi_9

Jak dla mnie najfajniejsi - Parker i Ray ;] Ale tak ogólnie to wszystkich lubiłam :)

moska3

Najlepsza jest Parker. Za jej własny odjechany i oryginalny styl ;)

moska3

uwielbiam Parker za jej ciekawy harakter i otwartość. Szkoda, że ja nie potrafię taka być... a, no i świetnie się ubiera ;]
A nie lubię, no cóż... zlinczujcie mnie, ale nie lubię Lily ^^" Nie bijcie za mocno ^^"

ocenił(a) serial na 10
Ola_15

Ja wszystkich lubię... ja ich kocham ;p Od niedawna oglądam ten serial i nie zraziłam się jeszcze do Rivera, wiem, ze wszyscy go nie lubią tylko ja ;p ALe ja go lubię za jego uśmiech i wueczną pogodę ducha ;) Zrażę się do niego zapewne jak wszyscy, ale jeszcze to nie nastąpiło. za mało odcinków oglądałam ;)

ocenił(a) serial na 7
B_Loo

najfajniejsi (błysnę oryginalnością): Parker & Ray xP
najmniej lubię (tu się narażę): Lily i Travisa

Blaczek

Ray zdecydowanie :D te jego baczki xD
i tutaj zaskoczę : Travis. podoba mi się to jak odgrywa swoją rolę, jest taki.. inny. autsajder w dobrej mierze :)
a nie lubie? hm.. nie ma takiej postaci xD

paczek93

Zdecydowanie uwielbiam Stokrotkę i... Kim. A nie lubię Rivera. Napuszony
narcyz.