PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126104}

Radiostacja Roscoe

Radio Free Roscoe
2003 - 2006
7,4 6,4 tys. ocen
7,4 10 1 6423
6,0 2 krytyków
Radiostacja Roscoe
powrót do forum serialu Radiostacja Roscoe

wiem że jest to co trzeci temat, ale wszystkie piosenki sa porozrzucane po tematach więc nalezy je zebrać, bo są świetne, oczywiście chodzi mi o piosenki wykorzystane w serialu jako 'soundtracki'.

jest jednen problem z uwagi że rfr swoje okresy najwiekszej popularnosci przezywałlo kilka ładnych lat temu niewiele z tych piosenek można znaleźć w internecie. przykładowo: easily amused-only girl mam przez przypadek od kogoś, ale masa innych jest nieuchwytna! więc proszę bardzo bardzo proszę, jak ktoś ma piosenki (poza tą z czołówki i wyżej wymienioną) błagam wyślijcie mi na maila: asia788@amorki.pl
musimy się wspomagać, jak ktoś chce niech pisze wyślę mu to co mam (mimo że mam tego niewiele)! ;)

więc czekam na tytuły, duużo tytułów i jeszcze więcej piosenek na maila!
potem ja je 'podam dalej' ;]

p.s.
szczególny apel do Seniority_Pauliny ktróra widzę się gorąco udziela i jest posiadaczką sporej sumny wspaniałej muzyki więc proszę i czekam.... ;)

ocenił(a) serial na 8
grafomanka

Trochę się spóźniłam z tym odpisaniem, ale mam nadzieję, że temat nadal aktualny :)

http://www.rfrs1s1s2.pl.tl/Spis-granych-utwor%F3w-w-Odc-.-.htm?PHPSESSID=89371b4 27af84fc8e1a7a144f2414d7c

Mam nadzieję, że link zadziała bez zarzutu. Nie wiem jednak, czy tak lista zda się na coś, bo ciężko znaleźć gdziekolwiek te utwory. Pozdrawiam.

grafomanka

Wiem, że minęło trochę czasu ale też byłbym zainteresowany piosenkami, a link nie działa.

ocenił(a) serial na 8
maestro177

Niestety link został zamieszczony już dawno, więc nie poradzę nic na to...
Można ewentualnie poszukać ponownie listy utworów, choć to może nie być łatwe.

fijolka90

http://www.vntpprfr.freehost.pl/rfrsongs.htm

Tu jest soundtrack, ale większości piosenek nie mogę znaleźć.

ocenił(a) serial na 8
maestro177

hmmm nie wiem nawet gdzie mogły by być dostępne....