PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809435}

Raising Dion

2019 - 2022
6,6 2,6 tys. ocen
6,6 10 1 2610
Raising Dion
powrót do forum serialu Raising Dion

Aktorsko

ocenił(a) serial na 2

mega padaka! Główny bohater i jego matka chyba z jakieś ulicznej łapanki bo nie wygląda to jakby uczestniczyli w jakim castingu! Przez grę aktorska nie da się tego oglądać! Do tego motyw rasistowski jaki to biały jest zły i biedny uciśniony czarnuszek. Oczywiście nie mogło tez zabraknąć motywu LGBT, bo inaczej serial nie mógłby zaistnieć! Odradzam ten syf z całego serca!

ocenił(a) serial na 4
sq8jlm

Mniej najbardziej rozwala fakt , że motyw rasistowski był kłamliwie przedstawiony.Dyrektor wyraźnie powiedział, że w naszej szkole nie toleruję się aktów agresji.Główny bohater siła umysłu pierdzielnął kolegą o ścianę .Potem mamy płacz matki .Jesteś rasistą karzesz moje dziecko. Twoje dziecko pierdzielnęło młodym o ścianę nie tolerujemy agresji. On jest dobrym chłopakiem robicie z niego łobuza ty niewdzięczny biały rasisto. I potem jeszcze małego napuszcza zamiast mu powiedzieć młody nie możesz używać swojej siły umysłu do ranienia ludzi.Tylko słuchaj będziesz miał w życiu pod górę bo jesteś czarny...
Czarni są coraz gorsi w stanach ostatnio widziałem filmik w necie gdzie brat i jakaś kobieta zabitego typa miała pretensje że go zabili.Czemu został zabity no bo napadł na sklep i celował bronią do właściciela a ten biały rasista śmiał wyciągnąć broń i go zastrzelić. Reporter się pyta a co miał zrobić a ta zadzwoń na policję.xD Więc pamiętajcie jak ktoś w was celuje bronią to za telefon i dzwonić.

sq8jlm

Dzięki za info, ostatnio tęczowe wstawki są tak częste, że aż mdli. Miałem ruszyć ten serial, ale teraz już wiem, że zostawię go w spokoju ;)