PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86482
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Oglądam ten serial i na dvd i na powtórkach i dochodze do wniosku ze zakończenie w 52 odcinku było chyba najlepszym rozwiazaniem.Trzeba umiec zejsć ze sceny niepokonanym, tak jak to zrobił Małysz.Teraz do rzeczy:
1.Lucy zostając wójtem stała się osobą nieporadną jak prezes pewnej partii,
2.Kozioł jako wójt był szują ,alemiał swoją mądrość, jako senator to totalny głąb uzalezniony od Czerepacha,
3.Pietrek mimo ,,kariery estradowej" mówi takim językiem, że ciężkoGosłuchać i nic to nie ma z gwarą okolic Radzynia, a jego stanumysłu jest coraz gorszy (może Mamrot)
4.Klaudia z mądrej dziewczyny stała się jakimś ,,postrzeleńcem"
PANOWIE SCENRZYSCI NAJPIERW PO MAMROCIE A POTEM DO PIORA

ocenił(a) serial na 10
andih

Uwielbiam ten serial i chcę aby powstawały kolejne sezony, ale muszę przyznać ci sporo racji, odnośnie punktów podanych przez ciebie punktów. Nie zgodzę się tylko z tym, że Lucy jest nieporadna. Dodał bym jeszcze to, że teraz prawie wszyscy bohaterowie zrobili się tacy przedsiębiorczy, szczególnie Więcławska i Hadziukowa. Denerwuje mnie również wszechobecna polityka w sezonie 7.

ocenił(a) serial na 7
jazda327

Na bezrybiu i rak ryba jak mówi przysłowie. Też lubie ten serial. Jest jednak ale! Denerwuje mnie to, ze niektóre postacie serialu nie rozwijają sie a wręcz cofają w społecznym rozwoju.(Pietrek).
Bezradność Lucy przejawia się np. w tym, że nie umie sobie poradzić z mecenaską sztuki i przegonic ją z domu tak jak pogoniła ją Francesca.
Klaudia po ukończeniu studiów jest głupsza niż jako licealistka.Denerwujące są reformy oświaty przeprowadzane przez Kusego.Znam sie troche na tym, głupie i nierealne.
Z niecierpliwością i obawą czekam na kolejną serię.
Dałem 7 tylko dlatego, że sezony 6 i 7 przyćmiły poprzednie 52 odcinki.
Za odcinki 1-52 należy sie 10!