PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

5 seria

ocenił(a) serial na 10

Wszystkie informacje jakie macie nt. kolejnej serii naszego ulubionego serialu zamieszczajcie tutaj :) Z tego co na razie sie pojawiło wiadomo że powstanie, jednak żadnych bliższych informacji osobiście nie słyszałem.
Udzielajcie sie. W końcu "Wilkowyje, Wilkowyje gdzie jest taki piękny kraj?" :)

ocenił(a) serial na 6
lolop

5 seria nie powinna powstac

ocenił(a) serial na 10
xxKasiurkaxx

Naucz sie czytać :) Nie pytam, nie robie sondy czy powinna czy nie :) Jak będziesz miał info o Ranczu, potwierdzone źródłem to wal śmiało :)

ocenił(a) serial na 6
lolop

z tego co napisałes trudno cos zrozumiec

ocenił(a) serial na 8
xxKasiurkaxx

Typowy przykład internetowego trolla.

grzegorz_021

Dokładnie...bębni w klawiaturę bo najwyrazniej nie ma w co...

ocenił(a) serial na 10
myszkameister

I taka moja osobista prośba, nie odpisujcie już mu cokolwiek napisze. Takie jedno Dziecko NEO potrafi jak widać zaśmiecić dosłownie wszystkie wątki związane z Ranczem i zapewne czymś innym też. I to tylko dlatego żeby udowodnić swoją głupotę.

ocenił(a) serial na 6
lolop

tchórz wie ze ranczo to bzdury i sie boi ze zabraknie mu argumentów

ocenił(a) serial na 8
lolop

nie seria tylko sezon. Serią nazywamy cały serial.

ocenił(a) serial na 10
MistrzSeller

Mea Culpa :) Wiadomo o co chodzi

ocenił(a) serial na 6
lolop

no o co chodzi tchórzu

ocenił(a) serial na 10
xxKasiurkaxx

byłem w poniedziałek w jeruzalu,latowiczu i rozstankach (tam kręca ''ranczo'') i sklepowa w Jeruzalu powiedziała, że aktorzy przyjadą najprawdopodobniej wczesną wiosną kręcić 5 serię, nie wiem skąd ona mogła to wiedzieć,ale ta informacja jest bardziej prawdopodobna niż news z jakiejs gazety czy portalu internertowego.

a jezeli ktoś chce zobaczyć już ich wcześniej to 15 sierpnia będzie świętego Wojciecha, patrona parafii w Jeruzalu i wiekszosc aktorow tam będzie.

ocenił(a) serial na 10
kamilmania

A to wiadomości dobre nam przynosisz :) Jeżeli sklepowa miała racje to znaczy że między sezonami będzie co najmniej 1,5 roczna przerwa w emisji.
A z drugiej strony ciekawie muszą wyglądać Wilkowyje ala Jeruzal na żywo :)
Czekamy na więcej NEWSÓW :D