Wszystkie informacje jakie macie nt. kolejnej serii naszego ulubionego serialu zamieszczajcie tutaj :) Z tego co na razie sie pojawiło wiadomo że powstanie, jednak żadnych bliższych informacji osobiście nie słyszałem.
Udzielajcie sie. W końcu "Wilkowyje, Wilkowyje gdzie jest taki piękny kraj?" :)
Naucz sie czytać :) Nie pytam, nie robie sondy czy powinna czy nie :) Jak będziesz miał info o Ranczu, potwierdzone źródłem to wal śmiało :)
I taka moja osobista prośba, nie odpisujcie już mu cokolwiek napisze. Takie jedno Dziecko NEO potrafi jak widać zaśmiecić dosłownie wszystkie wątki związane z Ranczem i zapewne czymś innym też. I to tylko dlatego żeby udowodnić swoją głupotę.
byłem w poniedziałek w jeruzalu,latowiczu i rozstankach (tam kręca ''ranczo'') i sklepowa w Jeruzalu powiedziała, że aktorzy przyjadą najprawdopodobniej wczesną wiosną kręcić 5 serię, nie wiem skąd ona mogła to wiedzieć,ale ta informacja jest bardziej prawdopodobna niż news z jakiejs gazety czy portalu internertowego.
a jezeli ktoś chce zobaczyć już ich wcześniej to 15 sierpnia będzie świętego Wojciecha, patrona parafii w Jeruzalu i wiekszosc aktorow tam będzie.