PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86486
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Co z Lucy?

użytkownik usunięty

Przeczytałam, że na koniec 8 sezonu Lucy będzie chciała wyjechać do USA i szczerze mówiąc trochę mnie to zdziwiło bo co z Kusym? Ja myślałam, że ona będzie chciała wyjechać z całą rodziną ze względu na sukces wystawy Kusego w USA a tu wynika, że sama no chyba, że z Dorotką. Jeśli okaże się, że wmanewrują Kusego w romans z Moniką to będzie przegięcie.

użytkownik usunięty

Nie, takie coś akurat byłoby całkiem zabawne, ale raczej to nie jest w jego stylu..

użytkownik usunięty

Sama nie wiem ale inaczej nie mogę sobie wytłumaczyć czemu po tym co razem przeszli aresztowanie Lucy itp dlaczego będzie chciała go zostawić.

Gdzie Ty to wyczytałaś? Skoro ma powstać 9 seria to ona na pewno nie wyjedzie przecież ten serial bez wójta/senatora księdza i Lucy nie będzie istniał. A jeśli już wyjedzie to na początku 9 serii wróci, innej opcji nie widzę.

użytkownik usunięty
hubertmeyer

http://superseriale.se.pl/seriale/ranczo-8-sezon-pozegnanie-z-lucy-wilkowyje-bla gaja-lucy-nie-wyjezdzaj-do-usa_341763.html Nie wiem czy wyjedzie ale podejrzewam, że ją ubłagają po akcji pod jej dworkiem. Zastanawia mnie bardziej co ją w ogóle skłoniło nie tyle do wyjazdu co do zostawienia Kusego.