PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 87 tys. ocen
7,4 10 1 86781
7,2 23 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Pierwszy odcinek nowego sezonu dał mi nadzieję, złudną, że Ranczo wróci na stare tory pierwszych czterech sezonów, gdzie scenarzyści nie przesadzali zanadto z odrealnieniem bohaterów, no i przede wszystkim, unikali lewicowo-feministycznej propagandy. Niestety, nadal idą w zaparte (ktoś im ewidentnie płaci za to słony grosz). Parytety, dożywianie dzieci, propagowanie wzrostu demograficznego... Eh...

ocenił(a) serial na 6
Ashardon

ja nie mam nic przeciwko propagowaniu róznych poglądów ale muszą być one robione ze smakiem i gustem, a niestety w ranczu jest prosto z mostu i ja sam jestem czasem urażony tym faktem że przedstawia się dany pogląd ik ktoś ma inny to źle !!

pierwsze 4 serie najlepsze, a z lucy to tylko produkt placement, geralnie powiem tak, serial bez lucy byłby spoko, bo na tej bohaterce wlasnie tworzą te wszystkie dziwactwa i ah oh ehy blee... jak parytet byl przedstawiony u kozła i czerepaha to odrazu w taki sposób by temu zapobiec i jak na chachmecic, ja niz demograficny u lucy, to nie wazne z kąd pieniądze nie wazne jak ale dawajmy wszsystko wszystkim ku chwale ojczyznya jak taka mądra (tak samo jak michałowa) to czemu tylko jedno dziecko jest? stac ja na wiecej...

i tej hipokryzji nie lubię bo serial przez postac lucy wali hipokryją