Kto oglądał najnowszy odcinek przedpremierowo, ten wie o co chodzi.
Nie ma co, zarąbiście mu to wyszło. Ale się będzie działo w następnym docinku ; ]
Hehe spoko to wyszło, jak dla mnie to scena sezonu, wątpię że będzie lepsza jakaś ;p
Mi osobiście ten się lepiej podobał... Ten z mafią naciągany jak nie wiem co :)
z mafią był mega śmieszny, a ten niesamowicie zaskakujący, w każdym bądź razie obydwa były świetne
Śmieszny to był, tu się akurat zgodzę :) Jeszcze 3 odcinki i pauza do wiosny znowu... :)
btw widzę że koleżanka z CK, czyli w sumie niedaleko ode mnie :)
A no :D Seriali teraz tyle że już nie wiadomo co najpierw oglądać :) Ranczo oczywiście numer 1 na liście do obejrzenia :)
cud, miod i orzeszki. Szacunek dla ksiedza, Michalowa i wikary tez genialni. Scenarzysci pojechali po calosci - swietnie sie ubawilam.
Przyznam szczerze że nie spodziewałem się tego co zrobił Proboszcz :D ten serial jest naprawdę genialny według mnie, tam można znaleźć bardzo wiele pozytywnej energii, można się uśmiać, można się czasami wzruszyć, można też wynieść wiele takich satyrycznych ale na swój sposób życiowych prawd :) 10/10
Coś wspaniałego :D Właśnie jestem po obejrzeniu 88 odc na tvp, 45 min śmiechu, zaskoczeń i zwrotów akcji. Niewątpliwie najlepszy odc. 7 serii . Brawo :)