Ranczo

2006 - 2016
7,4 88 tys. ocen
7,4 10 1 87643
7,1 14 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

Kto oglądał najnowszy odcinek przedpremierowo, ten wie o co chodzi.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Nie ma co, zarąbiście mu to wyszło. Ale się będzie działo w następnym docinku ; ]

ocenił(a) serial na 8
matrixgothic

Gdzie można zobaczyć przedpremierowo??

Kirasjer194

choćby na stronie kinomaniak kropka tv

Kirasjer194

U mnie na ch.omiku: kKahlan

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Hehe spoko to wyszło, jak dla mnie to scena sezonu, wątpię że będzie lepsza jakaś ;p

ocenił(a) serial na 8
Xanthi

no normalnie nie wierzę, the best!!!

ocenił(a) serial na 8
lilia394

teraz tylko pytanie czy lepszy ten odcinek czy z mafią???

ocenił(a) serial na 10
lilia394

Mi osobiście ten się lepiej podobał... Ten z mafią naciągany jak nie wiem co :)

ocenił(a) serial na 8
Xanthi

z mafią był mega śmieszny, a ten niesamowicie zaskakujący, w każdym bądź razie obydwa były świetne

ocenił(a) serial na 10
lilia394

Śmieszny to był, tu się akurat zgodzę :) Jeszcze 3 odcinki i pauza do wiosny znowu... :)

btw widzę że koleżanka z CK, czyli w sumie niedaleko ode mnie :)

ocenił(a) serial na 8
Xanthi

a to będzie 8 sezon?

ocenił(a) serial na 10
lilia394

Zapowiedziany jest, z resztą tu na filmwebie też pisze na ten temat :)

ocenił(a) serial na 8
Xanthi

dobrze wiedzieć, to super!

ocenił(a) serial na 10
lilia394

A no :D Seriali teraz tyle że już nie wiadomo co najpierw oglądać :) Ranczo oczywiście numer 1 na liście do obejrzenia :)

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

cud, miod i orzeszki. Szacunek dla ksiedza, Michalowa i wikary tez genialni. Scenarzysci pojechali po calosci - swietnie sie ubawilam.

ocenił(a) serial na 9
przekorna

Michałowa lepsza od husarii :)

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Przyznam szczerze że nie spodziewałem się tego co zrobił Proboszcz :D ten serial jest naprawdę genialny według mnie, tam można znaleźć bardzo wiele pozytywnej energii, można się uśmiać, można się czasami wzruszyć, można też wynieść wiele takich satyrycznych ale na swój sposób życiowych prawd :) 10/10

ocenił(a) serial na 9
no_bo_co

Coś wspaniałego :D Właśnie jestem po obejrzeniu 88 odc na tvp, 45 min śmiechu, zaskoczeń i zwrotów akcji. Niewątpliwie najlepszy odc. 7 serii . Brawo :)

ocenił(a) serial na 9
WallaceFilm

Dokładnie, kilka sezonów temu przestałam jakoś oglądać i dzisiaj przypadkiem usiadłam i zaczęłam oglądać z tatą ( zagorzały fan:)) i jestem zachwycona. Wszyscy macie racje scena z Proboszczem była mistrzostwem! Zaczynam więc nadrabiać zaległości. :D