co z tą Kingą ? ciągle jest u Kussego i Lucy, i zastanawia mnie czy Kusy i Lucy adoptowali Kingę, czy mają do niej prawo do opieki , czy ją ucórowili ? Nie mam już nic do Kingi, ale mogli by to uzględlić czy Kinga jest przez nich adoptowana czy ucórowiona.
Cóż, w którymś odcinku, to była chyba jeszcze piąta seria, jej matka zgodziła się, żeby dziewczyna została u wujostwa (pewien udział w jej namówieniu do tego miał, jeśli dobrze pamiętam, ksiądz Robert). W sumie to dziewczyna jest już pełnoletnia, w najnowszych odcinkach już studiuje, nie sądzę zatem, by potrzebne były jakieś formalności. Jej matka chyba robi karierę... w końcu to było chyba powodem, dla którego podrzuciła córkę Kusemu i Lucy, dostała propozycję jakiegoś intratnego kontraktu.
to to pamiętam, ale nie tylko ja to zauważyłam parę moich znajomych też się zastanawia jak z tą Kingą jest. Chociaż mogli by tą jej matkę pokazać jeszcze bo co to za matka co podrzuca własne dziecko swojej rodzinie.
Kinga jest w wieku w którym ludzie wyprowadzają się z domów, wyjeżdżają na studia, biorą śluby wiec o jakim podrzucani Ty mówisz? W 5 sezonie owszem można było mówić o podrzuceniu ale teraz to jest jej świadoma decyzja ze mieszka z Lucy i Kusym a nie efekt podrzucenia jej przez matkę, poza tym to że nie pokazują jej kontaktów z matką nie oznacza wcale ze ona ich nie ma.
ale mogli by pokazać przynajmniej bym wiedziała że matka interesuje się dzieckiem, a po za tym musiałam napisać coś takiego, bo parę moich znajomych mówiło że jak Kinga dalej mieszka z Lucy i Kussym to pewnie ją adoptowali albo ucórowili albo mają do niej prawo do opieki.Z drugiej strony mogli by to uwzględnić bo tak to wygląda że ją adoptowali albo ucórowili.