czy Ilona Ostrowska odchodzi z Rancza że jej bohaterka Lucy chce wyjechać do Ameryki ? Błagam niech ona nie odchodzi bo bez niej i Kussego ten serial nie będzie taki sam, wiem że od kilku sezonu są irytującymi postaciami ale mimo wszystko ich lubię i nie wyobrażam sobie tego serialu bez nich.
Jak wyjadą do ameryki w tym sezonie, to spokojnie wrócą w 9 serii, bez obaw. A ma być jeszcze 10.
No właśnie, są irytujący i to tak, że mogłoby ich nie być, mi by to nie przeszkadzało. Są nudni do bólu, zwłaszcza Kusy. Gdyby nie Kinga i Monika, to na dworku kompletnie nic by się nie działo ani fajnego ani nawet godnego uwagi/obejrzenia. Kinga i Monika są charakterne, nie jęczą jak w telenoweli dla starych babć, trzymają poziom i ratują ten dworek.
Jprdl!! Ale wy wszyscy pie*dolicie bez sensu...
Od kiedy ty zacząłeś oglądać ten serial..? Nie było żadnej Kingi i innej Moniki i było sto razy lepiej, ciekawiej itd.!!
A one dwie owszem, są "charakterne", tak samo jak każda postać z mody na sukces.. o.O
nie, no Lucy nie odejdzie, bo to ona jest główną postacią, chociaż jak dla mnie mogłaby sobie zniknąć spokojnie na pare odcinków, a potem wrócić i też by było dobrze ;) bo ona w połączeniu z Kusym i tą Moniką robią się juz troche irytujący.
Znając życie to będą się już szykować do wyjazdu do USA gdy stanie się coś co postawi całą sytuację na głowię i zmienią zdanie, pewnie w ostatnim odcinku. Zresztą to nie wiem czy już w odcinku 101 nie doszło do małego skandalu, który może przeszkodzić ich "sielskiej wycieczce" za Ocean - nie chce tutaj spoilerować ale, może wyjazd już nieaktualny
Małym skandalem nazywam w tym wypadku łóżkowe igraszki Kingi z leśniczym, po których to w Kusym obudził się dobry tatuś. Może to nic wielkiego ale padły słowa, że w tej sytuacji to nie mogą jej zostawić i lecieć do US
Mnie oni nie irytują, To są jedne z moich ulubionych postaci. Zgadzam się ,że Kinga jest bardzo ciekawą postacią w serialu bardzo lubie słuchać jej przemysleń.
ja też ich lubię ale zdarza się że mnie trochę irytują. A do Kingi zdanie zmieniłam.
spora grupa ludzi zejdzie się do dworku Lucy aby ją powstrzymać od wyjazdu ba nawet zaczną śpiewać Rote. Jeszcze przed premierą widziałem gdzieś informacje ale przypomnieć nie mogę sobie gdzie o tym co będzie się działo w nowym sezonie i było właśnie zdjęcie tej grupki i krótki tekst m. in. o Rocie. Ogólnie najbardziej co podoba mi się w tym sezonie to Kozioł i Czerepach i PPU to jak np. załatwili członków z komisji programowej epickie.