ciekawi mnie czy rzeczywiście oglądają go w większości kobiety po 40 , podobno
mieszkańcy wsi, tak pisano w gazecie ...A CZY OGLĄDA GO MŁODZIEŻ ?! ^^ :) :) no ogólnie
młodzi ludzie ;p .. ? :)
hehe 22 i też oglądałem , ale przestałem na tej serii która miała być ostatnia . Później mi się już nie chciało , ale poza tym super serial.
Pewnie zaskoczony frekwencją
Nie wiem, czy mnie zaliczycie do młodzieży, ale mam 20 lat i oglądam, a zaczęłam będąc jakoś na początku liceum. Mam zresztą sporo znajomych w moim wieku, którzy też lubią ,,Ranczo" :)
Mam 21 lat i oglądam. Ja równiez mam wielu znajomych w moim wieku/młodszych, co oglądają ten serial.
Mam 17 lat, jestem z Warszawy i mieszkam w niej od urodzenia, serial bardzo dobry bo nie ściągnięty od sąsiadów z zachodu.
Byłby dobry gdyby nie to że w piątej serii reklamowano dopłaty unijne. Mam nadzieję że w następnej serii czegoś takiego nie będzie.
18 i oglądałam pierwsze 4 serie, potem poziom spadł i oglądam od czasu do czasu
Dla mnie to Ranczo jest najlepszym polskim serialem. Scenariusz jest napisany niesamowicie, a każda postać jest idealnie dopasowana. Solejukowa i doktor Wezół są zdecydowanie najlepsi :) Gra aktorska również wspaniała i zgrywająca się z tematyką. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie oglądali, bo naprawdę warto!
mam 19 i oglądam od początku z pominięciem chyba 5 sezonu bo nie mialem czasu oglądać ;] ale serial jest super można sie uśmiać