PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688860}

Ravenswood

2013 - 2014
6,3 6,3 tys. ocen
6,3 10 1 6281
3,0 2 krytyków
Ravenswood
powrót do forum serialu Ravenswood

Co myślicie o tym odcinku?Mi się nawet podobał sny Remy i Grunwald na plus. Kiedy następny
odcinek?

ocenił(a) serial na 1
MySecretLifeLove

Odcinek całkiem niezły, jak na ten serial. Postać Pani Grunwald faktycznie na plus, wątek ze snami Remy też całkiem niezły. Zastanawia mnie "to coś" co pomaga Pani Grunwald i co zaatakowało Mirandę.

+ Miranda tak działa mi na nerwy, że za każdym razem kiedy pojawia się na ekranie mam ochotę wyrzucić monitor przez okno...

MySecretLifeLove

kojarzy ktoś piosenkę z odcinka? tą, która leciała podczas rozmowy Mirandy z Calebem

ocenił(a) serial na 5
igaanime

Yael Naïm - Lonely

Paaula313

dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
MySecretLifeLove

ja się zastanawiam czy ta dziewczynka w czerwonym płaszczu nie jest tą samą która pojawiła się w jednym z odcinków hallowynowych PLL(co mama Hanny wpuściła ją do domu ),ale niestety nie ma jej w obsadzie .A odcinek całkiem niezły

ocenił(a) serial na 7
merci_beaucoup

Mi też się tak wydaje. Ale nawet nie chce mi się sprawdzać. Nie wiem czemu mam wrażenie że Grunwald i Collins są dobrzy :P

MySecretLifeLove

Mnie się podobały retrospekcje, a cała reszta tak jak zwykle...brną w coś co niekoniecznie pozniej beda mogli jakoś racjonalnie wyjaśnić, ale no o czym ja tu mówię. Ten serial nie jest ani troszkę realny. Co jest z chłopakiem Olivi ? Wygląda chyba na to, że został opętany skoro w 1x06 wspomniała o tym, ze są razem od którejś tam klasy wiec pewnie wcześniej taki nie był i nie podoba mi się to. No i oczywiście wiem, że serial z PLL się w zaden sposób nie łączy, ale mam takie wrażenie, że to byłaby tylko kwestia czasu az Caleb wyznałby Mirandzie miłość w końcu są chyba sobie przeznaczeni patrząc na przeszłość (ale wątpie, że serial dostanie kolejny sezon) więc chyba do tego nie dojdzie. I ten motyw też jest naciągany bo w końcu w PLL Hanna i Caleb to taka prawdziwa miłość ;)