a Miranda, która notorycznie nie umie się powstrzymać i nie zabić całej 5 :D mega wkurzająca
główna bohaterka. Mam nadzieję, że dalej będzie lepiej
słucham? Ty chyba nie masz poczucia humoru/nie oglądałaś odcinka, więc nie wiesz, co się w nim dzieje. chyba, że przewiduję przyszłość i faktycznie właśnie zdradziłam zakończenie serialu
a wiesz, że to prawdopodobne? Nagle się jakaś gościówa pojawia, chce chipsy ukraść staruszkowi... Zuo z niej bije na kilometr xD. I jeszcze ten jej wujaszek... Pewnie te groby to sama załatwiła, dusiła Caleba (w końcu tylko ona wiedziała, że się kompie) i nwm wynajałęła tą gościówę, żeby stała na moście xd. No bo jak to realnie wytłumaczyć? Duchy, kobieta z kosą i wampiry?
no, taka z rozbitej rodziny to wiadomo, że nie może być inaczej ^^ jeszcze Caleb się pewnie 'zaraził'.
a chodziło mi o to, że
SPOILER
rzuciła się na tę nieszczęsną kierownicę, gdy zobaczyła tego samego ducha już po raz 10, żeby przypadkiem go nie przejechać :P tym bardziej, że podejrzewali, że mogą mieć wypadek
Ale do serialu nic nie mam i chętnie obejrzę dalej. Dzięki za odrobinę poczucia humoru i pozdrawiam :)!