PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688860}

Ravenswood

2013 - 2014
6,3 6,3 tys. ocen
6,3 10 1 6281
3,0 2 krytyków
Ravenswood
powrót do forum serialu Ravenswood

DUCHEM.Myślałam, że wątkiem głównym będzie Caleb i Miranda. Ogólnie ona fajną postacią jest i nagle śmierć.. No scenarzyści się nie popisali.. Mam nadzieje , że ona jakoś zmartwychwstanie hehe

youarenotalone18

Właśnie obejrzałam 2 odcinek i tez jestem z tego powodu zawiedziona. Myślałam, że cała 5 przeżyje i będzie ich to wszystkich w jakiś sposób nękać i, ze właśnie Caleb z Mirandą bedą próbowali to jakoś rozwiązać. Pewnie tak będzie tylko Miranda będzie mu pomagac jako duch co jest według mnie bez sensu, bo świetna z niej postać i bardzo ciekawa, ale patrząc na ten serial jest chyba jakaś malutka szansa na to, że ją przywrócą do życia :D

Arlett_a

No mnie też szkoda mirandy :) Taka słodziutka i fajniutka z niej laseczka :P

Marko81

Mnie też szkoda, ale dzięki temu zrobiło się jeszcze mroczniej w całym serialu, więc może coś fajnego z tego wyjdzie :)

ocenił(a) serial na 3
youarenotalone18

Matko, jak się cieszę że jej się umarło. Od samego początku jej nie tolerowałem, zero mimiki, wygląda jak lalka, zero gry aktorskiej... skąd oni ją wzięli??? I już miałem nadzieję, że jej nie będzie a tu psikus i laska dalej męczy mnie w drugim odcinku jako duch. Ble..