PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688860}

Ravenswood

2013 - 2014
6,3 6,3 tys. ocen
6,3 10 1 6281
3,0 2 krytyków
Ravenswood
powrót do forum serialu Ravenswood

Hej :) Nie bardzo chce oglądać Ravenswood, jeśli serial nie został zakończony w odpowiedni
sposób. Dlatego jeśli ktoś mógłby streścić mi o co chodziło z tą klątwą, byłabym wdzięczna :)
(chciałabym zrozumieć dlaczego Caleb niespodziewanie zerwał z Hanną i kilka innych wątków).

ocenił(a) serial na 2
Kariaa

Nikomu się nie chciało odpisywać, ale też proszę o odpowiedź. Nie chce mi się oglądać dalszych odcinków - widziałem 4, i nie dam rady więcej obejrzeć ale oglądam PLL i jednak ciekawi mnie też o co chodziło tutaj.

Kariaa

Klątwa polegała na tym że dawno temu strsi z miasta podpisali pakt że oddadzą swoje dzieci (w sumie 5) w zamian za to że kiedy odbędzie się jakaś wojna żołnierze powrócą z niej żywi. Wracają żołnierze bach 5 dzieci nie żyje.
Caleb zerwał z Hanna bo chciał odseparować ja od siebie żeby jej nie stała się krzywda, w ostatnim odcinku przyjeżdża do niego i już ją tam zły duch małej dziewczynki atakował (ta sama to w PLL odcinku z Ravenswood dziewczynka w czerwonym płaszczu)
Koniec końców główni bohaterowanie zostaja uratowani oprócz Mirandy która nie żyje. Udało im się uniknąć klątwy z racji tego że aby się dokonała wszyscy musieli umrzeć razem w tym samym czasie, a tutaj tak się nie stało. Dodatkowo pomógł wujek Mirandy ten z zakładu pogrzebowego.

Kamila9191

jakby ktos byl jeszcze ciekawy to tu jest streszczenie poszczegolnych odcinkow:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ravenswood_(serial_telewizyjny)

czucha82

edit: jednak tu sa tylko 4 pierwsze.

ocenił(a) serial na 5
Kamila9191

Rzecz kończy się tak (wg tego, co mówi Caleb Hannie w PLL, jak już tam wraca na stałe), że na jakimś moście bohaterowie wypuszczają uwięzione dusze, nad mostem pojawiają się setki świetlików, które odpływają w stronę lasu. Voila ;)