PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688860}

Ravenswood

2013 - 2014
6,3 6,3 tys. ocen
6,3 10 1 6281
3,0 2 krytyków
Ravenswood
powrót do forum serialu Ravenswood

co z Calebem?

ocenił(a) serial na 2

jeśli caleb bedzie grał w Ravenswood tzn ze nie bedzie grał w PLL?

ocenił(a) serial na 7
gosiszamc

Niestety tak, jest to już potwierdzone. ;(

gosiszamc

będzie ale tak jako Gość.. niestety, ale Hanna się z nim rozstanie..

ocenił(a) serial na 7
Elsbeth_Harrigon

Szkoda, najbardziej lubię parę Hanna i Caleb :(

sisek1980

Jesli jest tak jak mowice, to wedlog mnie autorzy seriali sie nie popisali. Nie rozumiem, jak mozna wykreslic z serialu tak kluczowa postac za razem rozbijac wspanialy zwiazek....

StraciatellaxD

Spokojnie ;d moze oni muszą zerwać, jednak nikt z producentów nie napsiał , że zrobią to odrazu, może bd razem ws tylu piszemy do sb esy, i Caleb bd wpadał by znowu ratować Hanne..ja sie w sumie ciesze , ze bd ten serial, bd wiecej CALEBA pamiętajmy o tym ;d

Elsbeth_Harrigon

Yay! Super, ta para drażniła mnie najbardziej, nie przepadam za Calebem, więc dobrze, że chociaż w PLL jego wątek zostanie ograniczony :D

gosiszamc

Straszna fala krytyki w Stanach na temat Ravenswood z tego, co widzę na facebooku. Może nie wypali ten serial i po 1 sezonie Caleba odeślą z powrotem...

klaaaraaa

Caleb musi być? Jak będzie w PLL bez niego? Geniusz komputerowy, wsparcie dla Hanny. Niby dlaczego mieliby zerwać? Przecież to niedorzeczne. Tym bardziej, że on jest najfajniejszą postacią

esterwafel

jak dla mnie zerwanie Haleba, to będzie mega na siłę. fakt, Hanna strasznie się zachowuje w stosunku do niego i może to będzie miało kluczowe znaczenie dla tego zerwania, ale zanim przeczytałam wasze odpowiedzi, to obstawiałam, że Caleb zaginie, tudzież zostanie w Ravenswood, bo ta całą klątwa może mieć związek z jego życiem, porzuceniem. takie dwie pieczenie i to miałoby sens, jako most dla seriali. a zerwanie... naciągane. bardzo wiele razy udowadniali, że ta para kocha się mocno, a tu pewnie jakieś pyk i już. no cóż. może to będzie miało wpływ na postępowanie Hanny przy poszukiwaniu A. sama nie wiem.

esterwafel

jak dla mnie zerwanie Haleba, to będzie mega na siłę. fakt, Hanna strasznie się zachowuje w stosunku do niego i może to będzie miało kluczowe znaczenie dla tego zerwania, ale zanim przeczytałam wasze odpowiedzi, to obstawiałam, że Caleb zaginie, tudzież zostanie w Ravenswood, bo ta całą klątwa może mieć związek z jego życiem, porzuceniem. takie dwie pieczenie i to miałoby sens, jako most dla seriali. a zerwanie... naciągane. bardzo wiele razy udowadniali, że ta para kocha się mocno, a tu pewnie jakieś pyk i już. no cóż. może to będzie miało wpływ na postępowanie Hanny przy poszukiwaniu A. sama nie wiem.

esterwafel

esterwafel

Daaarky

faktycznie
Niemożność wydostanie się z Ravenswood byłoby bardziej logicznie niz zerwanie. Tym bardziej, że oni naprawdę o siebie walczą. Chociaż Hanna czasem jest dziwna. Ale nie dziwie się jej, bo cała ta sytuacja z matką mogła nieźle namieszać w głowie.
Tak czy siak, bez Caleba nie będzie już tak samo.

esterwafel

zobaczymy, jak to rozwiążą, ale jeśli "rozstaną" ich na siłę, to będzie słabiutko.

Daaarky

napewno tego nie zrobią, zależy im na oglądalnośći a przez to Ravenswood straciłby dużo w oczach fanów, to bd coś w stylu jak wykopanie Angela z Buffy, też strasznie to przezyłam ze go nie było, a poznie to sie zaakceptowało i było nawet dobrze

ocenił(a) serial na 9
Daaarky

Tyler mówi że nie zerwą ze sobą ;) http://youtu.be/j66aMQtMaY0

Nocturnal_Lamb

a wam sie Caleb podoba? Wiem,ze sa rozne gusta ale on jest jakis taki zniewiescialy.Te wlosy to koszmar

ocenił(a) serial na 9
annap601

włoski ma boskie :3 chociaż mogłyby dłuższe być ;)
o niebo lepszy zniewieściały niż przepakowany z wybujałym ego :P
poza tym akurat Calebowi do zniewieścienia jeszcze daleko :P

ocenił(a) serial na 3
gosiszamc

Tak, miał odejść z Rosewood i z serialu właśnie na rzecz Ravenswood.

Ale jak na razie serial okazał się kompletnym niewypałem a w USA krytyka nie zostawiła na nim suchej nitki, więc to pewne że nie przetrwa więcej jak sezon. Dlatego pewnie przywrócą Caleba do obsady.

ocenił(a) serial na 6
gosiszamc

Mam nadzieję , że powróci bardzo lubię oglądać Caleba i Hanne razem :)