PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=647657}

Ray Donovan

2013 - 2020
7,9 19 tys. ocen
7,9 10 1 18563
7,6 11 krytyków
Ray Donovan
powrót do forum serialu Ray Donovan

Ktoś oglądał już? :)
Odcinek może niewybitny, ale najważniejsza sprawa - Avi przeżył.
Ray niepotrzebnie tej Rosjance pomógł, co doprowadziło do tego, że zaczęła śpiewać na posterunku ehhh. Ciekawe jak Ray się z tego wywinie. Mam wrażenie, że Campos jednak się nie podłoży w tej 6 rundzie, ale zobaczymy za tydzień. Już tylko dwa odcinki do końca, ciekawe jak sezon się zakończy.
A jak Wasze wrażenia? :)

Tekashikika

Odcinek spoko, dużo wątków było. O tej walce też pomyślałem, że coś się może spieprzyć. No i został tylko jeden odcinek a nie dwa.

ocenił(a) serial na 10
grobel

Faktycznie, pomyliło mi się, nie wiem czemu myślałam, że jeszcze dwa odcinki, skoro w każdym sezonie jest po 12 :D Dzięki za przypomnienie :)

ocenił(a) serial na 10
Tekashikika

No rosjanke mogl rozwalic, ja bym tak zrobil. W tym zawodzie nie ma miejsca na sentymenty. Mozliwe ze Ray postawi jednak na wygrana Camposa i wygra, wtedy ruski wroci do LA gdzie Ray go zabije kiedy ten bedzie chcial odebrac dlug. Ewentualnie jednak Campos przegra a wtedy Ray przechwyci kase od ruskiego, ktory tak czy owak bedzie chcial go zabic majac w pamieci slowa tej rosjanki :)

Swoja droga nie wiadomo czy cos powiedziala bo to tylko slowa agenta FBI a ja tylko pokazali.. Jak dla mnie raczej nie sprzedala Ray'a i to wszystko to tylko podpucha, poza tym zawsze moze wycofac zeznania. Mysle ze po tym co Ray dla niej zrobil nie sprzedalaby go ot tak..

ocenił(a) serial na 10
niedzwiedz_lbc

Co do Rosjanki - nie zapominaj, że jej priorytetem jest w tym momencie chronienie swojej córki, a program ochrony świadków to jednak wcale nie takie złe rozwiązanie dla niej ;). Po drugie to przez Ray'a w ogóle w takiej sytuacji się znalazła. Nie wiem co scenarzyści nam wymyślili na ostatni odcinek, ale mam nadzieję, że kozacko się zakończy :)