świetny na odstresowanie, uwielbiam grę wilczaka, kamińska też fajnie gra :) czekam na kolejne odcinki :D Nie rozumiem osób które tak strasznie się napinają, że gniot i dają 1 Wydaje mi się że nie o to chodzi w takim serialu, to nie ma być arcydzieło sztuki filmowej. Świat według kiepskich też nie jest wielką sztuką a ludzie go lubią.
Ja daję 1 bo mam dość amerykańskich seriali kopiowanych na polskie. Oglądałem oryginał "Sposób użycia" i nie widzę sensu oglądać kiepską Polską wersję. Zamiast zrzynać mogliby wyprodukować własny serial. Taka droga na łatwiznę zadowoli głównie osoby bez kablówki, które nie oglądały oryginału. Mam nadzieję, że już rozumiesz :)
Niedawno zaczęło wychodzić kilka dobrych (podobno) polskich seriali. Pamiętam dwa tytuły: 'Aida' i 'Ja to mam szczęście'. Może warto zainteresować się właśnie tymi, a słabych kopii unikać. Chociaż z tego co widzę to oba są chyba bardziej atakowane od tego serialu. Wiec może lepiej nic nie oglądać. :p
hahahahahahhaha obejrzyjcie serial 'sposob uzycia'
ja nie wiem, ale tam sa takie same teksty w serialach, te same watki jezu czysty plagiat moze to specjalnie, nie mam pojecia : D
jednak serial zajebisty tylko szkoda, ze jest doslownie taki sam jak amerykanskie 'sposob uzycia' ; D
Masz rację lubię oglądać Świat według kiepskich, ale Reguły gry bardziej uważam że to lepszy i bardziej śmieszniejszy serial .... Moja mama uważa że Wilczak jest za stary do swojej roli, ale mnie pasuje idealnie! Może nie wygląda jakoś tak super świetnie, ale gra świetnie! daje mu 10/10 no i Zakościelnemu też! 10/10, zawsze te dwie osoby mnie najbardziej rozśmieszają! Jacek i Adam są genialni ;-).