Zamiast taki serial wrzucić do ramówki na któryś wieczór w tygodniu, to codziennie musimy oglądać jakieś na wspólnej, samo życie i inny chłam. Szkoda chętnie bym znów renegata pooglądał
i mojego :D Zawsze , gdy wracałem ze szkoły leciał na Tvn . Z Ojcem oglądałem go ;)) Wspomnienia..
ale ja jestem stara.. :D oglądałam jeszcze na polsacie :D potem faktycznie był, na tvn 7:)
y nie widzę związku , że jesteś 'stara' ... Nie, Ja oglądałem na zwykłym Tvn ...
Hmm , może być już z 10 lat ;O właśnie , mniejsza z tym :) Serial jest Zajebisty!:]
Oj, pamiętam jak z 10 lat temu odpalałem TVN po szkole i zaczynał się Renegat ok. 15:00. To były czasy. :D Oglądałem go w czarnej jeansowej kurtce i z plastikowym rewolwerem w kieszeni (miałem wtedy 8 lat, nie śmiać się :P). Ale serial miał klimat lat '90, teraz to tylko pełno inteligentnych cyników, którzy bez problemu rozwiązują najtrudniejsze zagadki..
Renegat i MacGyver też oglądałam te seriale zaraz po powrocie ze szkoły i prawie zawsze mi się obrywało, że siedzę przed telewizorem zamiast odrabiać lekcje. Ale co to za lekcje w 2giej kl podstawówki. A co do współczesnych seriali, Lepkam ma rację, sami genialni cynicy. Co prawda niektórych lubię ale co za dużo to nie zdrowo.
i zauważcie większość jest podobnego zdania czyli stare klasyki jak ten czy Herkules byśmy pooglądali to nie bo "córa Koryntu" emeryci oglądają te gów* (emeryci i ludzie których życie jest na tyle nudne że szukają przygód w serialach typu klan samo życie m jak miłość i podobnych gów*)
co ty gadasz ej będzie trzeba go w takim razie nagrać na dysk bo nie mogę znaleźć 2 sezonu po polsku
W Renegacie Lorenzo Lamas zagrał bardzo dobrze. W tamtych czasach jak dobrze sięgam pamięcią dużego wyboru nie było był tylko Strażnik Teksasu, Grom w Raju, Renagat, MacGyver i chwała im za to. Polsat emitował wtedy dobre kultowe seriale.
Pamiętam seriale które oglądałem w latach 90 to był
Renegt,Herkules, Xena wojownicza księżniczka, Viper, Nieustrasziny, Strżnik Teksasu, itd. To były fajne seriale a nie ten syf którym
nas dziś raczy telewizja...
i Baza Pensacola była i Drużyna A, i jeszcze taki serial o tajnych agentach co w jakimś ciepłych krajach mieli baze coś mi świta w głowie ale już nie pamiętam co to było