PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103752}

Renegat

Renegade
1992 - 1997
6,3 7,0 tys. ocen
6,3 10 1 6959
6,0 7 krytyków
Renegat
powrót do forum serialu Renegat

Dziś powiedziałam bym, że to jakiś durny serial, bo takich gatunków nie cierpię, ale jak byłam mała to kocham to! Naprawdę byłam tym zachwycona. Dziękuję za pomoc w znalezieniu.

P_Halliwell

Ja też uwielbiałem ten serial za młodu (jeszcze pod tą klimatyczną nazwą "Mściciel na Harleyu" - byłem zawiedziony jak ją zmienili na normalniejszą) i z chęcią bym go znowu obejrzał. Harley + Raines, Hummer + Bobby i jeszcze motyw muzyczny z czołówki i klimat amerykańskich szos - tego do pełni szczęścia potrzeba. :)

Z takich sentymentalnych staroci, to właśnie sprawdzam "Brygadę Acapulco" - jaki kicz! ^^' Ale jak się ją także oglądało...

ocenił(a) serial na 4
P_Halliwell

To nigdy nie był ani inteligentny, ani dobrze zrobiony serial. Dziś widziałem jeden odcinek w lokalnej TV i uderzyła mnie bardzo sztuczna gra aktorów i cała masa logicznych nieścisłości.. Jedynym chyba atutem tego serialu jest klimat..

użytkownik usunięty
astat_2

w jakiej lokalnej tv???
też chciałbym to obejrzeć

użytkownik usunięty
astat_2

za granica????

ocenił(a) serial na 4

Tak, nie mieszkam w Polsce. Nie wiem, czy w Polsce go pokazują.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7

Jejku, oglądałam to :D Może i nie potrafią grać, ale wspomnienia robią swoje i z ciekawości obejrzałabym jeszcze raz :P

anitakowalska1224

Serial mojego dzieciństwa. Pamiętam jak pod koniec podstawówki, czy początku gimnazjum wracałem ze szkoły i jakoś o po 14 leciał na TVN-ie :)