PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493811}

Republika Doyle'ów

Republic of Doyle
2010 - 2014
6,7 337  ocen
6,7 10 1 337
Republika Doyle'ów
powrót do forum serialu Republika Doyle'ów

Serial naprawdę fajny, godny polecenia. Jest akcja, jest humor, wg mnie bardzo dobry serial, lepszy niż wiele przereklamowanych amerykańskich mega, superprodukcji

ocenił(a) serial na 1
matek1212

to taka forma żartu? takiego g***na dawno nie widziałem

molos

prędzej formą żartu jest danie 10 filmowi Bruno . a już na pewno forma chamstwa i wyjątkowego prostactwa jest używanie wulgaryzmów
na forum

ocenił(a) serial na 1
rolloverit

uuuuu łaskawco cóż za zaszczyt mnie kopnął że się pofatygowałeś zerknąć na moje konto i poszukać filmu którego nie lubisz (choć prędzej nie rozumiesz), żeby nazwać wysoką jego ocenę "prędzej żartem" :-))))))) niestety, nie odwzajemnię się bo zwisa mi kompletnie jak oceniasz filmy ;)

ps
większym chamstwem i prostactwem od używania względem filmu "wulgaryzmu" g***o jest używanie na forum określeń "chamstwo i wyjątkowe prostactwo" wobec drugiego człowieka :-)))

matek1212

Zapytam tutaj: może wiesz kim jest Tinny dla Jake'a? Siostrą? Bo tak mi się nie wydaje, ale nie mam żadnych pomysłów, "poszlak" xd

ocenił(a) serial na 8
Cartner

Tinny jest siostrzenicą Jake'a, Malachy jest jej dziadkiem. Siostra Jake'a pojawi się w późniejszych odcinkach

matek1212

O. :) Dzięki. Oglądałeś/aś wszystkie serie?

ocenił(a) serial na 8
Cartner

Tak, właśnie w Kanadzie jest emitowana czwarta

matek1212

Fajnie. Nie wiesz czy są szanse na piątą?
Mi pozostaje TVP, przegapiłam połowę serii pierwszej bo nie miałam telewizji wtedy i tylko czekam na powtórki.. :)

ocenił(a) serial na 8
Cartner

Szczerze to nie mam pojęcia, ale przypuszczam że okaże się to dopiero po zakończeniu tego sezonu (tak jak to było po trzecim). Póki co wyemitowano dopiero 4 odcinki tej serii więc jeszcze trochę poczekamy na decyzje/

matek1212

ja tylko dodam że jeśli chodzi o dwójkę to wykupiła tylko dwa pierwsze sezon , a pierwsze 8 odcinków pierwszego sezonu jest na youtube ( w wersji oryginalnej )

ocenił(a) serial na 8
matek1212

Zgadzam się: jest akcja, humor i fajne postacie. I ten biedny Jake, który co chwile obrywa w pysk =)

ocenił(a) serial na 8
matek1212

jestem po 8 odcinkach 3 sezonu i jest to najlepszy sezon jak dotychczas a ze pozostałe tez były bardzo dobre to ciekaw jestem jak sie to rozwinęło dalej
Kilka odcinków 3 sezonu było swietnych

scarface_8

poleci ktoś strony gdzie możan oglądnąć 3 sezon ?:) byłabym bardzo wdzięczna:*

ocenił(a) serial na 8
justyna_132

http://www.free-tv-video-online.me/ ;D