Dla głęboko upośledzonych umysłowo wyznawców alternatywnego stylu życia.
Debil i ignorant.
Wybacz, jestem na FB od początku i pierwszy raz tutaj użyłem na forum ten inwektyw. Ale w pełni na niego zasłużyłeś.
Jako dziennikarz i politolog, który często robił kwerendy w archiwach mam szacunek dla ludzi, którzy wydobyli dokumenty pokazane w tym serialu. To mrówcza i mozolna robota. I nikt im nie zrobi sprawy sądowej bo to oficjalne papiery z ministerstw gdy cała Unia i również Polska łagodziła stosunki z Putlerem zaraz po napaści kacapów na Grecję.
Dlatego jest taka cisza o tym dokumencie. Jedynie Sikorski próbował na począgtku się mętnie tłumaczyć na Facebooku i dezawuować pracę Cenckiewicza i Rachonia, ale chyba dostał prikaz do Tuska, żeby się zamknął. Szkoda, że przekaz płynący z "Resetu" nie wydostaje się poza pisowską bańkę, bo ustalenia twórców są przerażające.
niestety z wyznawcami pis nie da sie rozmawiać ,mają wyprane mózgi przez TVP i nic do nich nie dociera .
Niestety podobnie jest z wyznawcami PO. Dzisiejsza polityka partyjna w Polsce weszła na poziom sekciarstwa.
Ale nie łam się, znajdą się i po stronie PO i PiS ludzie, z którymi normalnie pogadasz.