PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=634694}

Revolution

2012 - 2014
6,5 9,2 tys. ocen
6,5 10 1 9163
Revolution
powrót do forum serialu Revolution

Jak dla mnie to ten film się robi coraz gorszy...

kaziulla17

...lipa jakich mało...

Dario30

no dokładnie:)

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

sami jestescie lipa

Marko81

każdy wyraża swoją opinię nie każdy się z nią musi zgodzic:D

kaziulla17

to chociaz uzasadnij zanim wyrazisz swoja 'opinie' bo to zajezdza trollowaniem geniuszu.

whocares3211

No błagam Cię. To nie jest szkoła, że trzeba uzasadniać swoją opinię.

Ahnessa

Dlatego ta strona to typowa trollownia

whocares3211

Nie każdy kto napisze,że mu się film zwyczajnie nie podobał to troll, ale masz rację. Fajnie by było wiedzieć, dlaczego komuś się film nie podoba, nie jesteśmy jakimiś bezmózgami, żeby nie potrafić napisać uzasadnienia.
Pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 2
kaziulla17

serial moze i nie bylby taki zly gdyby nie wszem i wobec wkur*iająca na kazdym kroku Charlie, w polowie 3 odcinka mialem jej juz tak dosyc ze wylaczylem serial...

ocenił(a) serial na 8
Tybald

Mnie tez na poczatku denerwowala, w pozniejszych odcinkach, odsowa sie na drugi plan i zmienia mentalnie, wiec jest ok :)

Tybald

Laska sztywna i kiepsko gra, kule jej się nie imają pewnie używa jakiegoś pola siłowego. Dobrze że zeszła na drugi plan, ale i tak serial równią pochyłą na dno!!!

Dario30

no dokładnie:) zgadzam się z Tobą, drętwe akcje i mało rozwijające...

kaziulla17

przecież nikt cię nie zmusza do oglądania

Tibn

:)

kaziulla17

To jest serial...

ocenił(a) serial na 7
kaziulla17

W sumie to dziwią mnie tak krytyczne głosy. Serial nie jest wyżyną wyżyn, ale nie mogę powiedzieć, żebym się przy nim dobrze nie bawił. Trup ścieli się gęsto, wizja świata bez prądu całkiem przekonywująca (poza niektórymi detalami). Oczywiście mamy tu do czynienia z gwałceniem fizyki co wielu osobą przeszkadza i powoduje spory... ból dupy. Zgadzam się, jest to kompletnie bez sensu i nie wiem co za szaleniec na to wpadł, ale z drugiej strony... Lubię rządowe tajne projekty, a przyczyna braku prądu nie przekracza cienkiej czerwonej linii ;).

Postacie i aktorzy... Co do pierwszego jest różnie. Postać Monroe jest pozbawiona jakiejkolwiek charyzmy. Cały czas czekam na wyjaśnienie jakim cudem, ktoś taki został przywódcą. O wiele lepszą postacią, na swój sposób charyzmatyczną, jest Miles. Typ awanturnika o zdolnościach przywódczych. Charlie... cóż... każdy aktor musi od czegoś zacząć. Najbardziej się cieszyłem ze śmierci Dannego. Wrzód na tyłku. Denerwująca postać i aktor. Do grona faworytów należy bez wątpienia Tom. Sukinkot jakich tam nie mało, ale ma to "coś". Co do reszty, to jest poprawnie.

Skończcie z czepianiem się "kule ich omijają, mają pole siłowe itd". Ludzie, co wy filmów nie oglądacie? Konwencji kina nie znacie? Tak już jest z bohaterami. Z resztą, ta konwencja dotyczy też książek. Chcecie realistyczną wymianę ognia? Odwiedźcie liveleak, albo youtube i tam poszukajcie filmików z hełmów.

Według mnie solidne 6+/10. Dobry serial i tyle. Nie jest to serial, który należy zobaczyć. Natomiast moim zdaniem, jeśli ktoś lubi pewne klimaty (rządowy projekt, spisek, wizja postapokaliptczna itp.) to serial przypadnie mu do gustu. Według mnie to ta sama półka co równie dobry Jericho.

ocenił(a) serial na 10
m3rcu

Zgadzam się w 100% :) Wszystko zależy od gustu i tego co ktoś lubi. Wiadomo widać kilka niedociągnięć ale ogólnie serial dla mnie bardzo dobry:)

ocenił(a) serial na 6
m3rcu

dobrze pisze, polać mu! :D
wypowiedź, z którą się całkowicie zgadzam.

Jedyne co mogłabym dodać od siebie, to postać Charlie. "Każdy aktor musi od czegoś zacząć" - czysta prawda, ale trochę za bardzo twórcy zaszaleli obsadzając Tracy w tej roli. Charlie jest jedną z czołowych postaci, powinna ona nieść ten serial, a zamiast tego zwyczajnie go kładzie.

ocenił(a) serial na 8
m3rcu

No i to jest opinia :) Również zgadzam się w 100%. Serial bardzo mi się podobał i ciągnęło mnie aby oglądać odcinek za odcinkiem. Szczerze mówiąc Charlie nie przeszkadzała mi aż tak bardzo, dało się ją znieść ;)

ocenił(a) serial na 10
kaziulla17

zupełnie nieznacie sie na filmach które sa super a które do banii!!Mnie serial sie podoba bardzo poniewaz dostarcza wrazenia i jest bardzo ciekawy i wciagajacy

tobiasz12

każdy ma swoje zdanie